Vremea 18 februarie – 18 martie 2019. Temperaturi neaşteptate anunţate de meteorologi

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza emisă pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 18 februarie – 18 martie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în debutul primăverii primăverii. 

Potrivit meteorologilor ANM, pe tot intervalul vremea va fi mai caldă decât normalul pentru această perioadă, în majoritatea zonelor țării.

Prognoza meteo 18 – 25 februarie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Vremea 25 februarie – 4 martie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din sud-vestul teritoriului.

Prognoza meteo 4 – 11 martie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă.

Vremea 11 – 18 martie 2019

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel specific al perioadei, potrivit ANM.

Autor: Carmina Nedelcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top