Vila Denisei Răducu din Ștefănești e aproape gata! Imagini exclusive cu casa ridicată de familie în amintirea solistei

Vila Denisei Răducu din Ștefănești e aproape gata! La aproape 3 ani de la moartea ei, familia îi cinstește memoria și termină casa la care visa solista.

La aproape 3 ani de la moartea Denisei Răducu, familia îi cinstește memoria și termină casa la care visa regretata solistă. La începutul carierei Denisei Răducu, cântăreața decedată la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017, impresarul Florin Pește (unchiul solistei) i-a promis că-i va ridica o casă în Ștefănești. Astăzi, vila în care s-ar fi mutat Denisa este construită de sora artistei, care onorează astfel amintirea Denisei Răducu.

Rămasă mai mult în stadiul de proiect, vila în care ar fi trebuit să se mute Denisa Răducu este astăzi aproape finalizată de sora artistei, Adelina, și de soțul ei, Florian. Chiar dacă sunt stabiliți în Spania, aceștia s-au îngrijit personal de lucrările la casă, care acum are două etaje, acoperiș și un gard impunător. De mai bine de 2 săptămâni, o echipă de 10 muncitori lucrează aici la terminarea casei, într-un ritm susținut.

”Până acum am investit cel puțin 30.000 de euro, dar până la final cred că vom mai investi alți cel puțin 30.000 de euro. Nu contează, ce facem, facem cu drag și în memoria Denisei. În casă vom locui atunci când vom veni din Spania în vizită, în vacanțe, poate o păstrăm și pentru copii, atunci când vor crește și ei…În fine, important este că vom avea grijă mereu de memoria celei care a fost Denisa Răducu, o cântăreață atât de iubită”, ne-a declarat în exclusivitate Florian, soțul Adelinei.

fara descriere

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top