VIDEO: Mihai Teodor, consilierul lui Carmen Avram ii da batai de cap Presedintelui Gameslot, Pietro Scepchin.

Printre problemele de zi cu zi ale Presedintelui Gameslot, Pietro Scepchin, legate de domeniul gamblng-ului, se mai strecuara si altele.

O curiozitate neasteptata si dubios de matinala, i-a luat prin surprindere pe internauti. Pietro a postat pe contul sau de facebook doua fotografi, cu doua persoane care seama si se intreba daca cumva sunt frati.

”Am o curiozitate. Cei doi sunt cumva frați? Primul se numeste Vlad Levente Viski si este Director executiv la Mozaiq, o organizație ce reprezintă drepturile si interesele LGBT iar al doilea se numeste Mihai Teodor si este consilierul candidatului PSD la alegerile europarlamentare, Carmen Avram.,, scrie Pietro Scepchin pe facebook.

Dupa zecii de reactii si comentarii in care internautii i-l ironizau pe Pietro, spunadu-i acestuia ca-i cam gayut, acesta a sters postarea.

Un comentariu suna cam asa: ,,Nu stiu, daca sunt fratii, dar amandoi sunt la fel de frumosi”.

Pietro: Da. Mihai e mai dragut, merita 3 de ,,Da”, merge in finala J

Pietro Scepchin, a intrat in atentia mass-mediei, dupa ce a devenit presedintele Asociatiei Gameslot, o organizatie ce reprezinta drepturile si interesele consumatorilor de jocuri de noroc.

Potrivit Realitatea.net, pe data de 24 mai 2019, inainte cu 2 zile de alegerile europarlamentare, Asociatia Gameslot va organiza un miting impotriva jocurilor de noroc, in fata primariei Capitalei la care sunt asteptate sute de persoane. Pietro Scepchin, cere autoritotilor interzicerea partiala a jocurilor de noroc si infintarea unui centru de prevenire si tratare a persoanelor dependente de jocurile de noroc.

In orasul Voluntari, jud. Ilfov, organizatia condusa de Scepchin, sustine la modul activ referendumul, pentru interzicerea jocurilor de noroc, convocat de Primarul Pandele sotul Primarului General al Bucurestiului, Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top