VIDEO Bătrânica bolnavă şi uitată de toţi, a primit ajutor de la Societatea Diego România şi Mihai Căldăraru

Clipe de fericire pentru doamna Doseanu Smaranda de 84 de ani din Bucureşti. Datorită greutăţilor prin care a trecut toată viaţa, Mihai Căldăraru nu putea să rămână impasibil la drama prin care trecea doamna mai în vârstă şi a mers la ea acasă să afle cu ce probleme se confruntă.

Din primul moment când doamna Smaranda l-a văzut pe Mihai Căldăraru i s-a luminat chipul şi l-a primit cu drag în mica ei casă. Aceasta s-a plâns de faptul că din bruma puţină de bani pe care o are lunar, nu a mai reuşit să-şi mai plătească întreţinerea de câteva luni bune şi ar avea nevoie urgentă de ajutor.

Sensibil la nevoile doamnei, Mihai Căldăraru i-a promis bătrânei că va face tot posibilul să o ajute, ştiind că are nevoie de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de curăţenie şi alimente.

În urma campaniei umanitare “Câștigă România, Dăruiește Bucuria“, derulată în mass-media, Mihai Căldăraru, Redactor șef la Antena24, a fost contactat de Societatea Diego România, pentru a face un bine bătrânei apărute pe site-ul stirideactualitate.ro

Cei de la Diego România au venit în sprijinul doamnei Doseanu Smaranda cu un covor şi pachete cu cadouri necesare traiului zilnic. Bătrâna a fost atât de emoţionată, încât cu greu şi-a stăpânit lacrimile de bucurie şi le-a mulţumit din suflet celor care i-au înfrumuseţat viaţa.

Campania umanitară “Câștigă România, Dăruiește Bucuria” continuă şi în acest moment, iar cei care doresc să ajute pot lua legătura cu Mihai Căldăraru ( autorul articolului ), pe pagina lui de Facebook.

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul Antena24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top