USR împiedicată să-și desfășoare activitatea . Ile este înpotrivă

Primarul Municipiului Vulcan, cam de fiecare dată se opune împotriva altor partide, ținând cont că s-a însurat cu Primăria.

Mai nou, în Municipiul Vulcan, se dau aprobări după mustață, acest Primar, nu știe să respecte legea, ținând cont că face parte din vechea structură.

“Sînt Oana Nebunu, sînt președinta filialei USR Vulcan, noi am solicitat spațiu public, pentru amplasarea unui cort, pentru perioada de precampanie, a alegerilor Europarlamentare, în care se adună semnături, perioada este esențială, pentru a ajunge să îndeplinim condițiile, de participare la alegerile Europarlamentare. Am făcut solicitarea în data de 31 Ianuarie, în 5 Februarie, mi s-a spus, probabil că ați văzut, am făcut un screenshot, o fotografie de la răspunsul primit, în care spuneam că nu există astfel de locuri în Vulcan, pentru amplasarea corturilor, si că vom demara în regim de urgență procedura pentru această problemă. Ulterior în data de 28 Februarie, am întrebat în ședința ordinară, care e situația, mi s-a spus, că în cursul zilei respective, se va lua o hotărâre. Hotărârea, nu sa luat atunci Luni, cînd am fost din nou la Primărie, mi-au spus ca doar în data de 28 Martie, în ședință poate fi luată hotărârea respectivă, strîngerea de semnături, se poate face pînă în data de 25, 26 Martie, n-aș vrea să greșesc. Deci ei, vor da hotărârea, imediat ce perioada se va termina. Acuma, noi am văzut că Duminica, era un alt partid pe stradă, cu bannere, cu măsuță cu scaune. Am înțeles, că n-ar fi dat autorizație nici unui partid. Eu am primit proiectul de hotărâre. Am să vă trimit proiectul de hotărâre înaintat în data de 14 Februarie, deci din punctul meu de vedere, ca o acoperire, a răspunsului, pe care mi l-au dat, din punctul meu de vedere, nu era necesar. Ei ne lasă, să strîngem semnături, dar împiedicîndu-ne să ne punem cortul, noi nu avem aceeași vizibilitate. În anii trecuți, au existat corturi amplasate în localitatea Vulcan, în diferite locuri, atunci nu era stabilit, eu zic că ceea ce au făcut ei acum, vă trimit proiectul, și asta ca să aibă o bază legală, pentru refuzul pe care ni l-au dat. Au ales și zone puțin circulate, o să ne dea loc, în Tîrgul Săptămînal, unde nu trece nimeni. Domnul Primar, astăzi ar fi declarat, în altă parte că, verbal ni s-a spus, că noi putem, să ne punem cort, nu știu unde, n-am înțeles exact, că doamna nefiind de aici, n-a știut să ne explice, nu unde am cerut noi. Deci, asta-i absolut o aberație, că mi-ar fi spus verbal, că eu să mă duc să-mi pun cortul fără aviz. Deci, asta a fost reacția domnului Primar. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top