Un elev a fost înjunghiat în faţa liceului din Vaslui

Un elev în vârstă de 18 ani a fost înjunghiat, luni, în faţa Liceului Tehnologic Puieşti, în timpul unei pauze, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, agresorul este un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Voineşti, care a avut iniţial un conflict cu fratele victimei, de la nişte comentarii pe o reţea de socializare.

“Între fratele victimei şi agresor a avut loc o ceartă, iar elevul de 18 ani a intervenit să-şi apere fratele mai mic. Discuţiile au început în incinta unităţii de învăţământ, au continuat în curtea liceului, după care cei implicaţi au ieşit în afara curţii. Elevul de 18 ani a fost înjunghiat în zona piciorului, incidentul petrecându-se în faţa liceului. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru lovire şi alte violenţe”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Adolescentul agresat a fost transportat la spital, el aflându-se în afara oricărui pericol.

Conducerea Liceului tehnologic Puieşti a demarat propria anchetă în acest caz, urmând să stabilească în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top