Un cunoscut jurnalist din Hunedoara, dat in judecata, vezi aici despre cine este vorba!?..

A vrut să facă multe, dar nu a reușit, știe să facă presiuni la adresa autorităților să mintă și să umilească. Dar a venit momentul la care trebuie să înceteze cu asemenea comportament, a vrut să aibă un câine pe lanț, dar nu a avut lanț pentru el.

CÂMPEAN ANDREI: “l-am acționat în judecată pe VAGNER VIRGIL ROBERT. Trebuie să plătească pentru mizeria lăsată în urmă”. A vrut să facă multe, dar nu a reușit, știe să facă presiuni la adresa autorităților să mintă și să umilească. Dar a venit momentul la care trebuie să înceteze cu asemenea comportament, a vrut să aibă un câine pe lanț, dar nu a avut lanț pentru el.

“În ultimul timp a reușit să îmi defăimeze familia prin sait-ul lui de știri, pe mine m-a făcut în fel și chip, dar probe nu a reușit să strângă împotriva mea. Au vrut să îmi facă dosar penal, dar nu au reușit, m-a dat în judecată după ce mi-a stricat imaginea, acum l-am dat eu în judecată pentru deranjul ce îl creează în societatea civică”.

“Nu am vrut să stau la masă și nu voi sta la masa cu oamenii care se ocupă cu “șantaj, minciună și manipulare”, totdeauna oamenii care sunt corecti vor fi bine văzuti în societate. De data asta am fost nevoit să demarez eu personal o anchetă jurnalistică. Pe parcursul anchetei veți afla ce se ascunde în mintea omului ce a fost paznic”.

“Mi-a făcut adresă pe la toate instituțiile, da încă nu înțelege că este cu capul în nori”. El nu a fost în stare să afle cine ia dat foc la mașină, dar este în stare să se ocupă de mine…… , “a vrut război cu mine în spațiul public. Acum eu îmi doresc instanța de judecată să-l penalizeze pe cel care a greșit”. Suntem curioși ce relații îi susțin și de data asta!!

Puteți face o comparație! Câte buzunare sparte am avut eu și câte mâini a lăsat în buzunarul altora….. nu este bine să faci o acuzație fără a avea o dovadă, da și dar. Nu a știut să țină câinele în lesă, acum elevul la întrecut. Seamănă cu un adevăr….

“Nu îmi permit să mă încurc cu buzunare goale și să mă împiedic de chipuri cioplite”, seamănă cu un adevăr. A vrut bani încontinu și a fugit și a prins tot timpul mila altuia, asta relatează unii din preajma lui.

Sursa newsvj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top