Ștefan a sângerat până a murit în spital, a constatat INML. Mama: ”Ei ziceau că e în regulă”

″Șoc hemoragic″⁣, aceasta este cauza morţii băieţelului de nici 2 ani, operat la spitalul clinic Sanador, din Capitală. Este rezultatul preliminar al autopsiei făcută la Institutul de Medicină Legală.

Potrivit specialiştilor, cel mic a sângerat până a murit. Părinţii sfâşiaţi de durere, şi-au luat pruncul acasă şi se pregătesc de înmormântare, însă anchetele sunt abia la început.

”Nişte criminali care ne-au distrus viaţa, au omorât un copil”, a spus bunica băiatului.

Autopsia a început puţin după ora 9 dimineaţa, iar înainte de prânz medicii legişti le-au dat părinţilor certificatul de deces pe care scrie: şoc hemoragic, hemoragie retroperitoneală.

Copilul a fost internat pentru o operaţie de coborâre a unui testicul.

Surse din cadrul anchetei spun că, postoperator, a apărut o hemoragie la nivelul operaţiei, care în cele din urmă a ajuns în abdomen, în spatele peritoneului, unde s-a format un hematom retroperitoneal.

Ce s-a întamplat în orele de după intervenţia chirurgicală vor stabili autorităţile.

Mama: ”Copilul în sală transpira şi noi ziceam că nu e regulă şi ei ziceau că este în regulă, noi l-am monitorizat.”

În cele mai multe cazuri, astfel de intervenţii se realizează prin efectuarea unei incizii la nivel inghinal unde se introduce o pensă cu ajutorul căreia se trage testicolul blocat. 8 ore au trecut de la intervenţia chirurgicală şi până în momentul în care Ştefan s-a stins.

Verficările făcute până acum la spitalul privat arată că mai mulţi doctori au mers să îl vadă în toată această perioadă, dar au consemnat în fișe că starea generală este satisfăcătoare.

sursa stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top