Secretul celui mai bine plătit profesor din Valea Jiului. Cum a ajuns rectorul Radu Sorin la un venit de 280.000 de lei 

Radu Sorin Mihai, rectorul Universităţii din Petroşani, se numără printre cei mai bine plătiţi bugetari din România. Este profesor universitar, dar şi membru în consiliile de administraţie a două societăţi cu capital de stat.

Radu Sorin Mihai a obţinut în ultimul an fiscal, potrivit celei mai recente declaraţii de avere depusă de acesta, peste 280.000 de lei, din salariul de rector şi profesor universitar la Universitatea din Petroşani, şi din indemniţii de membru în consiliile de administraţie ale societăţilor ApaServ, unde acţionar majoritar este Consiliul Judeţean Hunedoara, şi Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului.

În ultimul an fiscal, Radu Sorin Mihai a primit de la universitate un salariu de 185.454 lei. A fost plătit, de asemenea, cu o indemnizaţie de 6.000 de lei ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al ApaServ Valea Jiului, iar pentru calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului, a încasat suma de 89.171 lei. În medie, acesta a câştigat lunar circa 5.000 de euro.

Citeste si aici  https://adevarul.ro/locale/hunedoara/secretul-celui-mai-platit-profesor-valea-jiului-ajuns-rectorul-radu-sorin-venit-280000-lei-1_59e78ddf5ab6550cb8408e79/index.html

Vicepreşedintele PSD Petroşani, Radu Sorin, cercetat penal după ce a condus sub influența alcoolului şi s-a răsturnat cu maşina

Vicepreşedintele organizaţiei PSD Petroşani este cercetat penal. Radu Sorin a condus băut şi s-a răsturnat cu autoturismul în centrul oraşului, lovind un ghişeu de informare turistică inaugurat recent, informează Mediafax.

Accidentul rutier s-a petrecut, joi după-amiază, în centrul municipiului Petroşani.

“Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a agăţat o bordură şi s-a răsturnat în afara şoselei, lovind cu maşina Centrul de Informare Turistică. Este un accident fără victime şi au loc cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Şoferul este cercetat penal, aşteptăm şi rezultatele analizelor medicale, care vor stabili încadrarea”, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citeste si aici b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top