Scene revoltătoare: Bebeluș în cărucior plimbat dintr-o mașină aflată în mers

Scene revoltătoare au fost filmate intr-o localitate din județul Gorj si postate apoi in spațiul public. Un cărucior, in care se află un copil de doar zece luni, este impins foarte aproape de o mașină aflată în mers.

Bărbatul din autoturism este chiar nașul celui mic. Este ieșit în afara mașinii, pe geamul lăsat deschis și împinge căruciorul. Politistii s-au autosesizat, l-au amendat pe tânăr, iar cei de la Protecția Copilului au discutat cu familia bebelușului.

Mama, în vârstă de 25 ani, intenţiona să îi trimită imaginile soţului, aflat la muncă în străinătate, dar le-a postat şi pe reţelele de socializare. Marți, şi ea şi şoferul s-au trezit la poartă cu Poliţia şi inspectorii de la Protecţia Copilului, care au verificat starea bebeluşului.

”Tot ce am avut de spus am spus la Poliţie. Nimic periculos, absolut nimic, copilul a fost ok”, a spus șoferul.

Filmarea a fost făcută luni, pe un drum extrem de îngust dintr-un sat de lângă Târgu Jiu.

Ion Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Gorj: ”A fost sancţionat contravenţional cu amendă de 725 de lei, pentru efectuarea altor activităţi de natură a-i distrage atenția de la conducere.”

Mama bebeluşului a fost vizitată şi de inspectorii de la Protecţia Copilului.

”A fost un pic de amuzament pentru el, că a vrut să împingă căruţul şi atata tot. Soţul e pe drum, vine acasă”, spune mama bebelușului.

Iuliana Davițoiu, purtător de cuvânt DGASPC Gorj: ”S-a constatat că în familie copilul e iubit, mama, bunicul sunt atenţi la nevoile lui, există venituri constante, care pot asigura nevoile acestuia.”

Șocat de cele întâmplate, soțul a transmis că se va întoarce cât mai repede în țară.

Familia va fi monitorizată în următoarele trei luni, până când inspectorii se vor convinge că nu mai există niciun potenţial pericol pentru bebeluş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top