Pietro Scepchin: “Previziunea” mea sa adeverit. Sebastian Ionescu, inlaturat de la conducerea ONJN.

In luna decembrie 2019, Pietro Scepchin, presedintele Asociatiei Gameslot  spunea că e o chestiune de timp, până când președintele Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc,  Sebastian Ionescu  va fi schimbat din functie.

Ulterior pe pagina de facebook a acestuia, mai exact pe data de 15 decembrie a aparut un anunt potrivit căruia acesta ar urma să aibe o întâlnire cu reprezentanții ai guvernului in luna ianuarie.

In luna ianuarie 2020, voi avea o întâlnire la palatul victoria cu reprezentantii ai guvernului României pe tema legislației jocurilor de noroc.
In cadrul acestei intalniri voi propune proiectul Gameslot de modificare a legislației în domeniul jocurilor de noroc care, bineînțeles este in favoarea categoriei vulnerabile, si implicit a statului. Într o românie normală, nu este normal ca operatorii sa faca profit călcând pe cadavre. #nogamesnoproblems, spunea Pietro Scepchin pe facebook

Extrem de dubios, la jumătatea lunii ianuarie Sebastian Ionescu este înlocuit din funcție, ceea ce face ca “previziunile”, presedintelui Gameslot sa se adevereasca.

La data de 28 decembrie 2019, am transmis catre fostul președinte ONJN o adresă, prin care îl invitam la dialog, pe tema modificării legislației, eu la acea dată stiam deja ca urmeaza sa fie schimbat din functie,  domnul a lasat-o cu seen, cred ca presimtea si el ca are zilele numărate la conducerea ONJN. 

Ce  nu au inteles cei care s-au perindat pe la conducerea acestei instituții, este faptul că acest ONJN, este o instituție a statului român și nu un SRL, al unuia sau altuia, iar puterea in romania nu e pe vecie, mai pica guverne, vin altele, ca asa e viața, spune Pietro Scepchin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top