PENALII CARE SE VOR LA CONDUCEREA D.N.A CENTRAL/STENOGRAME

Astăzi, când urmează a fi anunțat câștigătorul postului de sef DNA, suntem in măsura sa va relatam noi detalii despre un alt dosar penal al unuia dintre candidați. Unul dintre portocalele de “Constanta”, procurorul Andrei Bodean care este acuzat de constituire de grup organizat impreuna ca Adina Florea și Elena Grecu in dosarul in care ICCJ a confirmat reînceperea urmării penale l-a protejat in mai multe rânduri pe procurorul Balaican de la Parchetul Tribunalulului Constanta.

Procurorul Balaican este și cel despre care afaceristul Razvan Dimoftache acuzat pe nedrept ca ar fi vândut carne din Rezervele Statului prezinta dovezi ca intermedia șpăgi pentru procuroarea Adina Florea. Upssss….

In Decembrie 2013 procurorul Balaican era denuntat la DNA de către Olimpia Caragea ca i s-a pretins suma de 2000€ pentru a interveni intr-un dosar aflat in lucru la Parchetul Tribubalului Constanta. După descinderea DNA in biroul acestuia și după ce au fost găsiți cei 2000€, procurorul Balaican a fost arestat însă la scurt timp dosarul i-a fost clasat. Procurorul DNA care a instrumentat acest dosar este chiar Andrei Bodean iar Adina Florea o condamna ulterior pe Olimpia Caragea și o obliga sa-i plătească procurorului Balaican despăgubiri.

In 2017 același procuror Bodean urmează sa-l salveze din nou pe Balaican. Avocatul lui Balaican, pe nume Avram Adrian ii intermediază Olimpiei Caragea o întâlnire cu Balaican pentru  a-i cere acesteia sa dea o declarație Notariala din care sa reiasă nevinovatia sa. Numai ca atunci când Olimpia Caragea îl cauta pe Bodean sa îl denunte din nou pe Balaican, acesta îl averizează iar brusc avocatul Avram nu îl mai cunoaste pe Balaican și înțelegerea cade. Va prezentam in continuare dovezile înțelegerii, a intalnirii dintre cei trei, precum și mesajul prin care Olimpia Caragea i-a cerut procurorului Bodean sa îl denunțe pe Balaican din nou. Vom  reveni!

mai multe detali: www.incisivdeprahova.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top