Pedeapsa primită de tânărul din Vâlcea care și-a torturat și ucis iubita, apoi a îngropat-o în pădure

Tânărul din Râmnicu Vâlcea care şi-a torturat şi ucis iubita, apoi a îngropat-o în pădure, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.

Claudia, care avea doar 19 ani, a fost torturată şi ucisă de iubitul gelos cu 18 lovituri de cuţit, chiar în seara în care l-a reclamat la poliție pentru agresiune. Tânărul și-a recunoscut fapta după o lună, atunci când a fost descoperit cadavrul, relatează news24agd.ro

Din anchetă a rezultat că tânărul de 18 ani şi-a dus intenţionat iubita în pădure, într-un loc izolat, pe care el îl pregătise anterior.

”Probatoriul administrat a relevat faptul că, în data de 20 martie 2018, pe fondul consumului de alcool, inculpatul a agresat-o pe victima M.C.R. lovind-o cu un cuţit tip briceag la nivelul mâinilor şi coapselor. Urmare a acestui conflict, victima i-a făcut cunoscută inculpatului intenţia de a înceta relaţia cu acesta, astfel că, în data de 21 martie 2018, inculpatul a achiziţionat un cuţit de la un magazin situat în apropierea domiciliului său, luând hotărârea de a suprima viaţa victimei”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Anchetatorii au stabilit, de asemenea, că în noaptea de 21 martie, în jurul orei 22.00, tânărul, care avea cutiţul la el, a văzut-o pe terasa unui fast-food din Râmnicu Vâlcea pe femeia cu care avusese o relaţie şi a discutat cu el, propunându-i să meargă împreună până pe platoul de la periferia oraşului, în zona Goranu.

Cei doi s-au deplasat până în punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victimă până la liziera pădurii din apropiere şi în continuare, prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 m, până în apropierea unui pârâu, unde a agresat-o pe victimă, lovind-o iniţial cu pumnii, după care a lovit-o pe aceasta cu cuţitul pe care-l purta asupra sa, provocându-i decesul. După uciderea victimei, inculpatul a îngropat cadavrul în imediata apropiere a locului exercitării actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv să nu devină vizibil datorită lipsei vegetaţiei, a acoperit locul cu lemne uscate”, au spus procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top