Nereguli revoltătoare: raportul oficial arată că Spitalul Ilfov a mințit publicul și că medicul fals a operat vreme de 10 ani! 

Bîrsan a desfășurat activitate medicală în sala de operații și în sala de cezariană, ca operator secundar.

Dorin Bejan, șeful secției ginecologie Nereguli revoltătoare descoperite în dosarul de personal al impostoarei Raluca Bîrsan.

Fișa postului îi cerea să fie medic specialist sau medic primar, iar ea avea doar o jumătate de dosar de rezident în medicina de familie, și aceea plină cu documente false.

Medic specialist în fișa de post, medic rezident în dosar, escroc în realitate! Ba mai mult, falsul ginecolog adusese la spital două documente contradictorii: Adeverință de confirmare în rezidențiat în medicina de familie. Asigurare de malpraxis pentru chirurgie!

O contradicție atât de flagrantă încât ar fi trebuit să dea de la bun început de gândit angajatorilor săi din spitalul public Cu alte cuvinte, CJ Ilfov sau „patronul spitalului”, dacă ne-am lua după declarațiile purtătorului de cuvânt al unității medicale – arată că dosarul de angajare al Ralucăi Bîrsan nu a fost niciodată complet pentru poziția pe care aceasta a obținut-o. S-au descoperit nu unul, ci trei contracte de voluntariat!

Același raport confirmă ancheta ziarului Libertatea, arătând că din dosarul de personal al Ralucăi Bîrsan lipsea adeverința de liberă practică, „fără de care exercitarea profesiei de medic într-un spital public este imposibilă, conform Legii nr.95/2006”. Spitalul Județean de Urgență Ilfov și Raluca Bîrsan au încheiat nu un contract de voluntariat, ci cel puțin trei, conform raportului CJ Ilfov. Activase ca voluntar nu doar în ultimul an, până la debutul anchetei Atac de Ilfov, ci și în perioadele: 14.02.2014 – 14.02.2015, 19.01.2016 – 09.12.2016. În dosarul de personal al Ralucăi Bîrsan, diploma de licență, diploma de bacalaureat și adeverința de confirmare în rezidențiat se regăsesc în copii xerox, necertificate „conform cu originalul”.

Toate sunt acte false, după cum arătaseră atât ancheta Atac de Ilfov, cât și verificările realizate ulterior de Ministerul Sănătății.

Dr. Dragu nu s-a gândit nici o clipă cum de are «un medic specialist» așa de tânăr! Rezidențiatul în ginecologie durează cinci ani, iar Facultatea de Medicină, șase.

Ca să ajungă medic specialist în ginecologie, Raluca Bîrsan ar fi trebuit să facă încă 14 ani de școală, după clasa a IX-a, clasă în care a abandonat studiile.

Ar fi putut deveni medic specialist abia în 2018, dacă promova la timp toate examenele. Însă ea începuse să aibă contracte de voluntariat la spital încă din 2014, conform raportului CJ Ilfov!

https://www.scribd.com/document/400158145/raport#fullscreen&from_embed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top