Nemultumirile doamnei Novac Luminita!!! AUDIO

Din nou acuzatII:  de data aceasta a apelat la noi o tanara, care a inceput sa  sesizeze fapte de natura penala cat si civila. Voi prezenta o scurta declaratie, dar veti si auzi o inregistrare uluitoare.

“Cica calu bun, nu e nebun”, dar vin acuzatii la adresa domnului Alin pe banda zilnic, vin inregistrari audio cat si filmari, cum si reiese ca acest “umflat” are probleme cu vocabularul, sa nu zic ca comportamentul lasa de dorit, are noroc ca seamana cu un “pitbull” ca astfel era demult in cap, ca asa ii mai sperie pe agenti. Dar  mai tare este  ca a prins niste agenti in stare de ebrietate, dar nu a zis nimic, si pe acesti saraci are griza sa ii umileasca!!!

“Da, numele meu este  Novac Luminita, si  am fost  agent de securitate la asa-zisa firma “Spartan paza si protectie SRL”.  Am fost pe postul numarul unu, poarta , nu stiu daca chiar trebuie  sa dau nume dar  la E.M.LONEA , bineinteles ca  la orice firma seful cel mai mare … adica seful de zona … cam deacolo incep problemele. In momentul, in care  eu mi-am cerut  drepturile de om  bineinteles ca am avut si eu nevoie de liber  sa va spun de ce…” nu ne intereseaza e acest aspect.

Cand am cerut acel liber, a spus sec “Nu se poate, doar daca fac schimb de ture cu colega , bineinteles ca a izbucnit un scandal, colegele ne fiind multumite… normal ca nu este usor  sa te duci sa prestezi  24 de ore…  sti ca colega ta are nu stiu ce probleme… si tu esti mai asa… , cam cred ca de acolo a inceput  toata povestea. Da, am fost jignita, foarte jignita de “directorul de zona domnul Alin Macra”, in momentul cand , ofera  jigniri foarte mari,  ca barbat nu poti sa ii spui la o femeie s-au la o domnisoara, ”… ca incurca pe toata lumea, ca fu… pe toata lumea  ,ca face pe sefa  in poarta  si ca doarme ca o “vaca” in post neaducand dovezi la adresa mea….” Acuzatii de birjar, acest chip cioplit se da prea bascula in acest oras micut!!!

“Eu am telefonat o colega,  domnul deacolo Alin, a  auzit ca vorbeste acea colega cu mine,  si ia spus la acea colega  da-o dr…..lui si inchide-i telefonul,  ca avem treaba…. Nu, eu nu, am incheiat, niciun contract de munca cu firma “Spartan”. Zilele astea eu am vrut sa imi fac un card de cumparaturi, mergand la acea banca  unde am vrrut sa imi fac un card de  cumparaturi, mi s-a spus ca  nu sunt inregistrata la aceasta firma. Acea femeie numai nu ma facut mincinoasa spundu-mi, ca firma are probleme cu A.N.A.F”.

Cam asta e situatia “ eu am atestat, nu dorm …”. Dar povestea  a luat amploare, si de parca nu s-a scris destul despre aceasta firma, cat despre acei zisI” sefi de doi lei”. Ma buricule daca crezi, ca tu esti stapanul crede-ma  ca te inseli.  Te-ai gandit tu sa te iei de o simpla fata, care isi facea datoria de agent.!!!

Domnule Macra Alin, tu chiar esti “ usa de biserica”?! ?Si cand intra popa in biserica, trebuie sa iti ceara tie bon de  ordine.Totusi nu te-ai facut inteles, ci incet incet, cu pasi marunti, iti bati joc de agentii, care nu au alt venit, si din acel simplu salariu pe care il primesc o data la “patru luni”, mai rau niciodata,tot tu esti cocosul si nu eviti nici un agent ,fara sa nu ii trantesti,o injuratura de sfinti, cat sa ti sedinte ascunse, si rostind cuvinte “Daca ia vreunul legatura cu presa  sau se  mai plange de conditiile  care sunt in interiorul firmei, il dau afara in doi pasi si doua miscari “, doar asta imi este meseria, si era sa omit o greseala.  Mai, te-ai facut frate cu pensionarii, ii ti pe posturi, si nu iti pasa, de vezi doamne ca  ei au pensie, nici o inchinare, doar nu ma vor la raspundere, cand va veni ziua sa le dau  si lor  un ban, deoar ece asa, ar fi firesc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *