”Neamtul” isi ia jucariile si pleaca!

Cu sula serviciilor secrete bine varate in coaste, seful statului si cel care totodata, peste doar cateva luni ar trebui sa preia Presedintia Consiliului Uniunii Europene s-a ”razgaiatat” din nou la Palatul Cotroceni, ca orice politician ”rasfatat” de structurile informative. Numai ca, de data aceasta parca ”neamtul” a mers totusi prea departe, mai ales ca partenerii strategici sunt deja cu ochii pe noi, suspendarea sedintei Consiliului Suprem de Aparare al Tarii prin care urma sa se deblocheze rectificarea bugetara atat de asteptata lasandu-i masca pe toti cei prezenti.

Mai ales ca, in timpul sedintei, Klaus Iohannis pare a nu se fi dovedit chiar atat de furios precum s-a burzuluit apoi intr-o chinuita conferinta de presa. Drept pentru care ministrul Finantelor a recurs la un contraatac de imagine mai mult decat binevenit prin solicitarea publica de  se desecretiza de urgenta stenograma sedintei CSAT, pentru a putea vedea toata lumea care a fost pozitia reala a participantilor. Oricum, si mai socanta decat suspendarea propriu-zisa este explicatia oficiala pe care Iohannis a binevoit sa o dea pentru aceasta decizie extrema fara precedent in mandatul sau, presedintele Romaniei nefiind ingrijorat de probleme economice, financiare sau alte prioritati ale romanilor de rand, ci doar de taierea fondurilor operative ale serviciilor secrete!

cst ”Neamtul” isi ia jucariile si pleaca!

Joaca de-a securitatea nationala in CSAT

Sus ”fustita”!

Ce-i drept, atunci cand se scalambaia la televizor ca ”securitatea nationala” este ”aruncata in aer” daca serviciile secrete nu mai primesc bani pentru operatiunile de filaj ilegale ci doar pentru desfasurarea activitatii strict in conformitate cu fisa postului, Iohannis nu avea de unde sa stie ca, peste doar cateva minute avea sa primeasca ”perversa de la Orlando”. Cel care a cerut barbateste sa se ”ridice fustita” care acopera secretomania din CSAT si sa se dea publciitatii care au fost adevaratele discutii din cadrul sedintei despre care doar seful statului sustine ca ar fi fost ”suspendata”. In fapt o noua tentativa deja penibila de  a mai da ceva timp serviciilor sa toace banii din conturi pana la rectificare, in timp ce domenii vitale precum Sanatatea, economia, dar mai ales pensiile si salariile a milioane de romani pot fi afectate de joaca suparaciosului Iohannis de-a securitatea nationala!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top