Maria Voicu vicepresedinte al Asociatiei MicNews s-a înscris în Pro România

Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine  ca vicepresedinte al Asociatiei MicNews .

M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose.

De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidați și care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, a declarat Maria Voicu, pentru ziarul AtacdeBucuresti.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat sambata, la lansarea candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare, ca locul sau si al colegilor sai din Pro Romania nu va fi alturi de cei pe care ii critica acum.

Dupa ce participantii la lansare au vizionat un film in care apareau lideri ai PSD in situatii care au fost criticate de opinia publica, Ponta a spus ca a dorit rularea acelui film pentru ca atunci cand a stat langa ei, a gresit foarte tare. „Va rog sa nu ma lasati sa uit acest lucru!”, le-a cerut el celor prezenti.

„Am fost odata pe stadion cu foarte multi oameni si foarte multi au inieles ca e vorba de aroganta, de sfidare, foarte multi au inteles pe buna dreptate ca in loc sa fiu intre oameni, am incercat sa fim deasupra lor. (…) Sa nu facem de doua ori aceeasi greseala! Cred ca modestia e mai importanta, ca realismul e mai important”, a afirmat el.

Ponta a acuzat „cea mai dura campanie impotriva apartenentei Romaniei la Europa” si a avertizat ca exista riscul repetarii crizei economice.

Referindu-se la unii dintre cei care l-au criticat atunci cand era prim-ministru, el a spus ca acestia au invatat „ca intotdeauna se poate mai rau”.

„Cea mai importanta provocare in acest moment pentru noi toti, cei din Pro Romania, este sa nu ne intoarcem niciodata in timp, sa nu ne intoarcem niciodata fata de cei pe care azi ii criticam. E un proiect de viitor, nu un proiect care sa ne intoarca in timp” a spus Ponta, raspunzandu-le celor care acuza ca urmaaza o alianta cu PSD.

„De ce locul nostru nu este alaturi de cei pe care-i criticam? De ce nu putem fi din nou impreuna?”, a intrebat retoric Victor Ponta, argumentele fiind imagini cu Liviu Dragnea invitand un jurnalist in baie, dar si cu Viorica Dancila facand afirmatii sau gesturi catalogate drept gafe de catre opinia publica, precum si cu alti reprezentanti ai PSD.

„Daca eu o sa uit, sa nu ma lasati dumneavoastra sa uit”, s-a adresat el salii, adaugand ca „Atunci cand am stat langa ei, am gresit foarte tare, va rog sa nu ma lasati sa uit acest lucru”.

El a spus ca „nimeni nu poate sa teleormanizeze Romania si nimeni nu poate sa conduca tara noastra cu un Fidesz cu accente de Dambovita”.

„200.000 de euro intra in fiecare zi in coturile unui partid politic care foloseste acei bani pentru campanii impotriva noastra, pentru postaci. (…) Cand stateau langa mine pe scena de nu mai aveam loc sa respir, nu mai eram securist si mason, acum am aflat chestia asta. Depinde doar de noi sa dovedim ca putem face lucrurile bune pe care le-am facut, ca invatam din greseli. (…) Cred ca daca ne tinem de ce am pornit, Pro Romania va fi in 2020 principalul partid de centru-stanga si in 2024 va fi principalul partid al tarii. Nu am facut Pro Romania pentru alegerile pentru PE. Nici macar pentru prezidentiale si pentru locale. L-am facut a avea un proiect in care sa muncim impreuna pe termen lung”, a afirmat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top