IONEL BURLEC VICEPRIMARUL COMUNEI BĂNIȚA ÎMPREUNĂ CU ALTE ȘASE PERSOANE AU FOST PRINȘI LA BRACONAJ DE CĂTRE JANDARMII MONTANI

Cu privire la piesa noastră, ce în urmă cu cîțiva ani de zile, a provocat un tragic accident, omului nu-i fusese de ajuns cele întâmplate, la vremea respectivă și sa gîndit, că ar fi fost mai bine la început de an, să-și facă un nou rating, zis și făcut, a dat nas în nas, cu jandarmii montani, deci să înțelegem că planul la dus la bun sfârșit.

Viceprimarul comunei Bănița, Ionel Burlec, este cunoscut atît în presa locală cît și presa națională, sub numele de “Vedeta Satului”. Cele șase persoane, în frunte cu viceprimarul, au reușit să intre în vizorul autorităților, datorită partidei de vînătoare.

Precizez că, acțiunea s-a întâmplat în zona Jigoru, din Fondul Cinegetic nr-ul 61, Bănița. După ce că au dat nas în nas, cu jandarmii montani, unde le-au cerut anumite documente, să demonstreze dacă partida de vînătoare este legală, cei șapte au început să dea din coate, nu au putut să își justifice acțiunea, jandarmii au fost nevoiți să aplice legea. S-au făcut demersuri pentru a li se întocmi dosare penale.

Relatez faptul că actualul viceprimar, fost primar, în urmă cu cîțiva ani de zile, cînd a fost stăpânul satului, la fracțiune de secundă, a reușit să ucidă un tînăr, la care a lăsat o familie îndoliată. Din clipa aceea omul, sa dat compromis autorităților, prin faptele lui, a reușit să-și facă nume în mediul online. Deci în două cuvinte, a reușit de a fi certat legea.

Sper că de data aceasta, procurorii, nu vor mai fi miloși cu el, și poate vor lua o măsură împotriva lui, cît și a celor șase camarazi.

Ionel Burlec, viceprimarul comunei Bănița și fost primar al localității, este cercetat pentru braconaj cinegetic, alături de încă 6 persoane. Burlec, mai are o condamnare la activ, pentru ucidere din culpă, și se află în perioada de încercare.

Ce s-a întâmplat cu familia motociclistului din Petrila, pe care l-ați omorât și ai cărui copii au rămas orfani? Știm că v-ați târât până la Alba Iulia în procese unde ați primit și o condamnare cu suspendare și aveți de plătit sume importante familiei motociclistului. Și aici”felicităm” justiția, dacă un om care omoară primește pedeapsa cu suspendare…nu mai avem cuvinte.

Fostul primar din Băniţa a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Ionel Martin Burlec a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un motociclist a murit pe loc. Burlec a produs accidentul, dar tânărul de 29 de ani ar fi circulat cu peste 130 de kilometri pe oră.
Citeste si aici adevarul.ro

https://adevarul.ro/locale/hunedoara/un-fost-primar-fost-condamnat-accidentul-motociclist-murit-loc-victima-circula-136-kmh-1_59e9cd495ab6550cb84fa9c1/index.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top