Instantele civile, atac la procurorii militari!

Deja ”culoarele” binomului din interiorul Justitiei sunt de notorietate cu toate ca, in mod cel putin straniu, nimeni nu avut curiozitatea si sa le identifice cu exactitate traseele pana acum. Pierzandu-se astfel ”munitia grea” pentru razboiul declarat impotriva statului paralel. Iata insa ca indreptarea acestei strategii deficitare ar putea veni de unde se asteptau liderii actualei coalitii politice de guvernare mai putin si anume exact din partea instantelor civile de judecata.

Pentru ca, daca toata lumea vorbeste deja de ”culoarele” lui Dumbrava, prea putini s-au interesat si de adevarate ”galerii” subterane din Justitie sapate de catre procurorii militari si prin care erau facuti scapati toti reprezentantii sistemului de forta care au fost implicati in ultimii ani in anchetele ”paralele”. Cu toate ca, pana si in vremurile deplinei prigoane declansate de statul paralel s-au gasit destui romani care, desi transformati in ”tinte vii” de catre servicii, au incercat sa-si poarte crucea cu demnitate si sa-si duca razboiul tot in Justitie, prin depunerea de plangeri penale impotriva abuzurilor uneori de-a dreptul grosolane ale unora dintre ofiteri si magistrati. Numai ca ”loturi” intregi au primit ”NUP” din start, clasarea plangerilor fiind adevarate ”tipizate” pentru procurorii militari care n-au dat drumul niciunui dosar mai departe, in instanta.

Gata cu ”Triunghiul Bermudelor”!

Si beneficiind de acest statut special de militar multi dintre cei acuzati de abuzuri se relaxau din start la gandul ca astfel dosarele vor disparea in ”Triunghiul Bermudelor” din Justitia militara. Iata insa ca acum lucrurile s-ar putea schimba radical, odata cu valul de cereri in instanta prin care se cere desecretizarea spetelor judecate ”pe protocoale”, ca si a notelor secrete destinate de catre ofiterii de informatii doar procurorilor si judecatorilor si prin care mii de romani au fost trimisi la ”reeducare”. Pentru ca judecatorii din instantele civile au astfel o sansa nesperata de a spala rusinea ultimilor ani si de a-i ”extrage” pe respectivii ofiteri de sub ”pulpana” atat de ingaduitoare a Justitiei militare. Si daca nu vor mai fi anchetati doar de catre obedientii procurori militari, multe s-ar putea schimba cu autorii notelor secrete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top