Înregistrări haioase, cu privire la marele jurnalist, paznic la liceu

Și-a ales nași de valoare, poate așa nu  va muri de foame. Naș, cu influență în județul Hunedoara. Să intrăm pe scurt în poveste, să vă povestim cum e să lucri la pază, iar dintr-o dată să transmiți știri, cu țigarea în mână și cu pistolul la brâu.

Și-a dorit, și își dorește în continuare, să de-a startul printre pliculețele îngroșate, să manipuleze la fiecare cinci minute, pe cine poate. Și-a făcut nume, în lumea traficanțiilor, dă cele mai bune informații trupelelor DIICOT, dar el nu se vede.

La ce s-a gândit personajul nostru? Să mă implice pe mine într-un dosar la care eu nu cunosc, de sunt propus martor. Cere bani la toată lumea, uită să-i dea înapoi, urmărește la tot pasul, scoate camera filmează, cum a făcut și cu T.

În continuare veți asculta, o înregistrare, numitul Mitruț Daj, face dezvăluiri, cu privire la cadoul ce l-a putut primi, Wagner Robert. Pe parcursul anchetei jurnalistice, veți afla mult mai multe, despre domnul cu pistolul la brâu, și Poliția  nu-i zice nimic. Autorul convorbirii, a fost foarte bun prieten cu personajul nostru, i-a dat foarte mulți bani, dar a uitat să-i înapoieze înapoi.

“Domnu Milu Pârău, i-o botezat un copil la Wagner, și când mergeam cu Wagner, îi zicea naș, i-o știu când i-am dus toată familia, s-a pus acolo o masă la toți. No, o fost om ok, la familia lui Wagner, cu mine cu tot. Prietena mea, o fost. Fostul Primar, i-o filmat casa, m-ai mult, îi făcea ăla probleme mari, da i-o cerut scuze și l-o iertat. Wagner, o filmat casa, lui Păducel. La Wagner, i-o făcut dosar penal, da până la urmă, s-o rezolvat problema, că nu are voie să filmeze case.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top