Înregistrări cu Robert Wagner, când îl văd polițiștii i-au poziție de drepți. M-a aruncat martor într-un dosar

Pe scurt vă prezentăm, un scurt material, unde așa-zisul jurnalist face presiuni la adresa IPJ-ului. M-a propus martor într-un dosar la care nu știu, ce s-a întâmplat în aceea noapte, cert este că am dat o știre, cu cele întâmplate.

Cum se vede, în această imagine, cu țigarea în mână și pistolul la brâu, le dă ordine celor de la IPJ, cum să mă execute. În urmă, cu aproape cu un an de zile, i-a urmărit nevasta lui Tisaru Pavel, știu că în perioada aia, familia lui Tisaru a luat mai multe amenzi, din cauza lui. Tot în perioada aia, m-a pus și pe mine, să-i urmăresc nevasta.

Polițiștii, ce anchetează acest dosar, vor cu orice preț, să mă pună martor mincinos. Cum se știe, Wagner Robert vrea să-l vadă pe Tisaru Pavel, la pușcărie. Eu nu vreau, să mă pun martor, să mint și să declar ceea ce nu știu.

Cum se știe, la nivel de județ că deține un pistol și polițiștii îl lasă, să-l dețină în casă, sub ochii copiilor. Pentru el, legea nu se respectă, pentru că este săgetătorul, oamenilor mari.

El este singurul om, care face favoruri, influențează organele după cum îl taie, pe el capul, nu zic că n-ar fi un conflict între el și mai multe persoane, asta se datorează lui, că de după colțuri filmează, pe toată lumea. Mulți oameni, au dat cu subsemnatul pe la Poliție, fără a ști de ce. În continuare, va urma un scurt citat, cu o înregistrare copioasă, la care la început dă lecții, iar pe parcursul înregistrării îl apucă tremuratul, înjurând tradițional, nu contează cine ar fi ăla. Polițiștii, niciodată nu s-au autosesizat, împotriva lui, ținând cont de tovărășia lor.

Pe data de 12.04.2019, sunt invitat la sediul IPJ Hunedoara, unde vor încerca să facă presiuni asupra mea, dar cu siguranță nu vor putea, eu mă voi duce însoțit de avocat. Nu vreau să-i fac jocurile lui murdare.

“Unde o dat știrea. Bă nebunule, aia vezi că ți-a Ana Maria Nedelcof, cu aia care își bate joc de tine, aia își bate joc de toată lumea, nu te băga cu ea în seamă, că te jignește după aceea, de au zis eu că ești milog, și la ăsta să te duci tu mâine, să te întâlnești tu cu el, și de ălea, prinde-i frate și ardei pe toți, mai ai multe de învățat, Adi serios, vezi că nu prea cunoști oamenii, te i-au de fraier. Păi n-o să fii prea dur, până nu  se pune la respect, până nu  o să te m-ai i-a de fraier, în p…a mea, știi să te sune el pe tine, știi,  da de acuma tu îi urmărești, cum fac ei prostii  în p…a mea, căștile în cap pe la incendii, cu toate, în p…a mea,  pac faci material și scrii, da le scrii corect.  După ce o să te sune, “Da domnule ce aveți cu noi, uitați așa, eu n-am nimic, da voi vă face-ți treaba, dacă vă faceți treaba, da-ți punctul de vedere, că ați făcut mișto de materiale, m-ați luat de fraier, și te duci să vorbești să vorbești mâine cu ăla, despre bilanț, râde de tine, o să-ți dea cafea și o să zică, domnul Andrei da,o venit o să vă anunțăm, după care o zică, da o venit prostul ăsta și o plecat, la nici unul, tu ai văzut când m-am ieri seară la ceva, i-au poziție de drepți, știi că nu-i de glumă cu mine, înțelegi, putem râde glumi ,dar dacă m-ai luat de prost, dau cu tine de nu te vezi, acuma fac toți mișto de grupul ăla.  Mă Adi, am fost până aicea, la dracu să luăm aia, sus pe deal, păi da suntem pe deal, am mai dat și cu mașina, într-o țeavă de că…t, în p….a mea, ne uităm imediat, vreau să-l m-ai văd odată, pe m…tul ăla, ți-am zis mă duc la Zoom, da mă eu altă mașină. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top