HOȚII, HOȚII, UNDE SUNT HOȚII CARE ÎS ĂIA

Am reușit să văd, o manipulare mai mare decât Casa Poporului, unde un biet agent de securitate, a ajuns terfelit de d-nul Fîță, “Marele Manipulator” , ude a reușit să acuze mai mulți agenți de securitate, că ar fi furat fier vechi din incinta minei.

Atit, Cristian Schenk, cît și Octavia Dolgae, au fost acuzați în mai multe convorbiri telefonice, de acest individ. Ți să precizez că el, lucrează la firma de Pază și Protecție SCORPION, unde arăt faptul că acest om nu este ușă de Biserică, dar nici noi, lacăte deschise.

Pe această cale vreau să prezint autorităților, că în firmele de pază, se practică manipularea și slugăreala.

Aș ruga autoritățile competente, să se autosesize, odată pentru totdeauna, să facă un recensămînt, la averile bulibașelor, și să nu mai aruncăm cu pietre, în stînga și-n dreapta. După ce, acei simpli agenți de securitate, mai trebuie umiliți și di partea șefilor.

În continuare veți asculta, un scurt dialog, purtat între mai multe persoane, convorbirea lasă de dorit, probe nu există, dar șefii, își permit să-i umilească. În continuare, vă prezentăm un dialog între ziaristul Andrei Cîmpean și d-nul Fîță:

Fîță: Care este, ma sunat, azi o femeie Șink,că eu am făcut afirmații, că ce m-ați d-nule, eu nu am nici o tangență, ce să spun cu firma respectivă, nu cunosc nici o femeie, că au făcut alții afirmații și am fost și eu acolo, și sa discutat, mă auzit pe mine personal?

Andrei Cîmpean: Întrebarea care era la d-neavoastră, era în felul următor:
Ați acuzat, pe d-na Octavia sau pe d-nul Cristi de furt?

Fîță: N-am acuzat, cum să acuze eu, cum să fac eu asemenea afirmații, cu ce ocazie, cum să fac eu așa ceva 
Andrei Cîmpean: Dar d-neavoastră îl cunoaște-ți pe d-nul Macra Alin?

Fîță: Nu-l cunosc, azi m-am întâlnit cu dînsul așa ocazional, că o venit în control la obiectiv la Mînă la Petrila.

Octavia Dolgae: Am ș și eu o întrebare. Sunt Octavia 
Fîță: Care Octavia?
Octavia Dolgae: Care am lucrat la pază, la Remiză 
Fîță: Da și ?
Octavia Dolgae: Aș vrea să știu, cine v-a spus că m-au dat afară pentru că am furat? 
Fîță: Păi eu nu știu cine o zis, așa am auzit și eu 
Octavia Dolgae: Păi de la cine?
Fîță: Păi tot de la colegii d-neavoastră, nu știu cine exact, nu, dar nu de d-neata o fost, de ăla care lucra cu, jos la Remiză, nu de d-neata, eu acuma aflu, nu știu d-na Octavia, mi-o zis de ăla care lucra jos la Remiză, de ce-l schimba Săpașu, pe el, sau el pe Săpașu, de ăla, era un bătrân mai slab, așa, era bătrân, omu ăla? O dată de două ori, l-am văzut 
Octavia Dolgae: Nu era chiar bătrân, vreo patruzeci și ceva, de Cristi 
Fîță: Numa atîta?
Octavia Dolgae: Cam așa cred că 
Fîță: Eu îl știu pe Cristi, de la d-neavoastră, știu oamenii ăștia de aicea, io l-am crezut că-i bătrân, dacă d-neata zici, că avea 40, 45de ani

Octavia Dolgae: Eu am auzit că d-neavoastră, ați zis că
Fîță: Eu n-am zis d-nă Octavia, am auzit și eu de la cineva, a zis-o din colegii d-neavoastră, niște afirmații de ăla, că de aia l-o dat afară, ăla care jos în capăt, că fura. Într-adevăr, eu, o dată a venit Alin Macra, da n-am stat cu el la povești, n-am stat că voia să mă ducă la Lonea, să mă ia pe mine, zic ce să caut eu d-mle la Lonea, hai că te pun șeful de tură, nu mă duc, nu de d-neata era, de ăla care, lucra jos acolo, în capăt de tot.
Octavia Dolgae: Da, da

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top