HALUCINANT! Maria Grapini, premiată pentru promovarea limbii române

Pare o glumă proastă sau o ironie. Dar este cât se poate de real şi e chiar pe bune. Europarlamentarul Maria Grapini a primit o diplomă de excelenţă pentru eforturile neobosite de promovarea limbii române, a culturii şi spiritualităţii naţionale”.

Diploma i-a fost dată la modul cât se poate de serios de redacţia site-ului News 24 AGDAzi am primit o diplomă de la redacţia de stiri News24 AGD.. Nu ştiu dacă merit cuvintele scrise pe diplomă, dar ştiu că sunt mândră că am primit această onorantă diplomă şi că o preţuiesc”, a declarat Grapini. Absurdul situaţiei este dat de faptul că omagiata” pentru promovara limbii române” este indiscutabil cel mai mare duşman al gramaticii române dintre toţi politicineii români. Mai mare chiar decât Viorica Dăncilă. Mai mult, în acest sens a fost creată aplicaţia Grapinizer, care transformă un text scris în limba română literară în grapineză”, limba Mariei Grapini.

Altfel, noua diplomă primită de Grapini se înscrie pe linia încercărilor disperate din ultima perioadă ale eurodeputatei de-a mai prinde o tură în Parlamentul European. Iar cum prin liliputanul ei partid (al lui Dan Voiculescu, mai bine zis) acest lucru e imposibil, Grapini face tot felul de giumbuşlucuri pe placul PSD, doar-doar va primi un loc pe lista acestui partid.

de Iulia Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top