GAMESLOT: Le facem economia sa sângereze celor de la Game World!

 

După incidentul, total neprevăzut si agresiv petrecut la City Slot, în vara anului trecut in spatele căruia sa aflat asasinul economic Attila Torok, am luat decizia, ca pe lângă actiunea penală demarată în nume personal sa întorc si Asociația Gameslot împotriva intreg grupului de firme Game World Group, ce este compus din mai multe firme, susține Pietro Scepchin Președinte Asociația Gameslot.

Obiectivul Gameslot, gaura de 100.000 de euro la nivelul întregului grup !

Noi nu avem luptatori de MMA in Gameslot ca sa putem răspunde la o acțiune violenta tot cu violență, dar in schimb avem specialiști în legislație.
În acest context, am dispus formarea unui grup de lucru format din jucători, instruiți în  asa fel incat sa identifice nereguli la aceste firme, iar dacă nu găsesc, sa le provoace cu ajutorul angajaților grupului, o parte din ei, membrii ai Gameslot, după care, în funcție de neregulile constatate se decide care este autoritatea competentă în vederea efectuării unui control.
Până acum, am reusit să le provocam, în mod legal sau la limita legi,  o pagubă de 15.000 euro din controalele trimise, obiectivul nostru este să ajungem la minimum 100.000 de euro gaură, le facem economia sa sangereze !

Attila Torok Manager Game World București Mall

Cred că după o astfel de experiență domnul Attila Torok o sa se gândească cel puțin de două ori în momentul în care decide să recurgă la agresiuni fizice prin intermediari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top