Firea: O angajată de la Evidența populației a fost în Israel cu ofiţerul MAI infectat cu coronavirus. Angajații biroului, în izolare

O angajată de la Evidența populației a anunţat, miercuri dimineață, că a fost în excursie în Israel cu pensionarul de la MAI, angajat la ADP sector 4, testet pozitiv cu coronavirus, a anunțat, azi, primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Angajații biroului au intrat în izolare la domiciliu.

„Am închis Biroul de Evidență a populației, pentru că o colegă de la acest birou a anunțat abia azi dimineață faptul că a fost în Israel, în excursie, cu pacientul de 60 de ani, fost ofițer, angajat la DSP sector 4.

Toate cele 70 de persoane de la biroul de evidență a populației au intrat în izolare la domiciliu, li se vor face testele necesare și dezinfectăm toate birourile, toaletele, holurile”, a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, într-o conferință de presă.

Edilul Capitalei a ţinut să sublinieze că activitatea biroului de Evidenţă a persoanelor nu se închide, ci se va lucra de la domiciliu.

El s-a prezentat la spitalul Gerota, însă a spus că nu a părăsit țara în ultimele două luni.

Ulterior, s-a stabilit că el are coronavirus și a răspândit virusul altor persoane din jurul său, între care nurorii lui, care este gravidă și nepotului.

În România au fost confirmate 31 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top