EXLUSIV ANAF s-a facut blonda!

Proaspat scapat de catuse dupa ce judecatorii au anulat mandatul de arestare,  Sebastian Ghita anunta ca va candida la alegerile europarlamentare din mai pe listele Partidului Romania Unita (PRU). Va fi cap de lista, urmat de Bogdan Diaconu si avocata Laura Vicol.

Sebastian Ghita este cel care a facut mai multe plangeri la adresa Laurei Codruta Kovesi dar si cel care a distribuit imagini cu fostul general SRI, Florian Coldea, care au dus la pensionarea acestuia. ”Voi candida in fata romanilor, primul pe lista Aliantei PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta in alegeri. Cine vreti sa vorbeasca despre viitorul Romaniei, strainii? Voi candida pentru ca o voce romaneasca trebuie sa se auda tare si raspicat.anaf ANAF s a facut blonda!Traiasca Romania Mare Unita si Suverana! Campania aceasta electorala nu este despre Europa, Bruxelles si ONG-urile lui Ciolos. Campania aceasta este despre noi, despre romani. Sa ne raspunda slugile lui Soros pe urmatoarele teme:

1. Care e pozitia lor fata de migratia ilegala din Europa?

2. Romania va ramane o tara crestina, ce partide vor sa inalte moschei in Romania?

3. Azi, bandele # Rezist ale lui Ciolos si Soros ataca judecatori”, a acuzat Sebastian Ghita. Fostul deputat  a mai adaugat ca are informatii si probe ca la protestele anti OUG 13, Soros i-ar fi platit pe manifestanti cu cate 100 de lei si cate 50 de lei si pentru cainii acestora, a mai adaugat Sebasian Ghita. Acesta este judecat de instanta suprema in cinci doare penale. Fostul parlamentar a fugit din tara in 19 decembrie 2016 de la petrecerea organzata de SRI.  El a primit  statutul de  rezident in Serbia . A fost arestat ulterior de sarbi si eliberat pe baza unei cautiuni pe care a achitat-o. Din cate se pare, Ghita ia in calcul si o alianta care sa-i propulseze partidul. Pentru ca un partid politic sa trimita europarlamentari la Bruxelles trebuie sa atinga un prag de minim 5 % din numarul de voturi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top