EXCLUSIV: Un ziar care prezintă subiecte pe care „presa ‘mare’ nu le poate aborda” caută voluntari

MicNews.ro, un ziar cu mică redacție, care își dorește să prezinte subiecte pe care presa „mare” nu le poate aborda, caută voluntari.

Asociația Ziarul MicNews.ro a apărut din nevoia de informații reale, verificate și relevante, care să contrasteze cu marea de fapt divers în care se zbate neputincioasă media românească.

 „Suntem siguri că există oameni interesați de lucrurile mai complicate, pe care presa ‘mare’ de la noi nu le poate aborda sau evita să o facă de teamă că și-ar putea pierde consumatorii. Acești oameni, care vor cu adevărat informații, nu kitsch, sunt targetul proiectului nostru”, spun membrii redacției.

Potrivit lor, platforma MicNews.ro „este dedicată celor nemulțumiți de ce văd în jurul lor când merg pe stradă, nemulțumiți de leadership-ul ultimilor ani, nemulțumiți de România de astăzi, dar care încă mai au suficientă dorința de a lupta pentru o schimbare”.

După cinci ani de muncă la acest proiect exclusiv voluntar, Asociația Ziarul MicNews.ro a devenit, în ultimii 5 ani, o asociație în sensul legii românești, fiind înregistrată sub numărul 15706/4/2013, marca înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci prin hotărârea Judecătoriei Sectorului 4. Asociatia MicNews implineste 6 ani, de activitate pe data de 25 mai, 2016.

Echipa de redacție este condusă de Director General Insp. Maria Voicu, reporter special Investigații – dezvăluiri Insp Mihai Căldăraru, reporter special evenimente Narcis Violeta, reporter special Anchete speciale Neagu Marvina. Jurnaliști cu peste cinci ani de experiență în presă centrală.

„Cei care, la fel ca noi, sunt jurnaliști și simt că nu se pot exprima acolo unde lucrează, sunt invitați să ne devină colaboratori. Cei care pur și simplu sunt curioși să afle cine și cum îi fură zi de zi sunt invitați să ne citească și să ne sprijine. În orice mod. Vom încerca să facem presă. Anchete. Investigații. Adevărate, documentate, nepărtinitoare”, spun membrii redacției.

Pentru mai multe detalii despre Asociația Mic News. Puteți sa luați legătura la numarul de telefon : 0724713999/0739.570.999
Sau e mail:micnews.ro@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top