EXCLUSIV: Tanar crescut fara mama, prin centrele de copii, a intrat la liceu cu media 9,51: „Vreau sa fac doua facultati si sa ii ajut pe copii parasiti”

Părăsit la naştere, tânărul artist sătmărean Rafaelo Varga, care a participat la X-Factor, unde l-a impresionat până la lacrimi pe Ştefan Bănică jr, a intrat la Liceul Teologic cu media 9,51.

Părăsit la naştere, tânărul muzician a crescut fără iubirea mamei sale prin centrele de copii din Satu Mare, oraşul său natal. Cu toate acestea, Rafaelo Varga a învăţat şi a intrat la Liceul Teologic cu media 9,51.

O performanţă cu atât mai mare cu cât mama sa i-a spus, la un moment dat, că nu l-a dorit.

,,Mi-a spus că am apărut din greşeală, că am fost un copil nedorit. Și aşa încep şi versurile de la primul meu single pe care urmează să îl scot prin aprilie, cu videoclip, cu tot. Am simtit că trebuie să-i arăt că am apărut cu un scop, chiar dacă ea nu m-a dorit.

Și că, la un moment dat, o să fie mândră de mine. Cel puţin sunt singurul din toată familia mea care am câteva clase. Am nouă clase terminate. În familia mea nu are nimeni nicio şcoală, nu învaţă nimeni”, a declarat Rafaelo Varga pentru Jurnalul Naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top