EXCLUSIV: O vedeta de la noi face campani umanitare ! De data aceasta va face un spectacol caritabil ! Vezi unde va fi spectacolul caritabil ! FOTO

Printr-o colaborare cu MicNews.Ro vă prezentăm datele despre campania organizată de Asociația MicNews din Bucuresti, denumită „Sărăcia distruge omenia”:

Eveniment caritabil saptamana viitoare in orasul Targu Frumos. Asociatia MicNews din Bucuresti a organizaT marti, 11 ianuarie, de la ora 17.00, la Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu” un concert de muzica rap.

In cadrul spectacolului, circa 30 de copii care provin din medii defavorizate vor primi pachete cu dulciuri din partea organizatorilor. Mai mult, banii stransi din vanzarea biletelor de intrare, 7 lei pentru fiecare persoana, vor fi folositi tot in scop caritabil.

Evenimentul de la Targu Frumos face parte dintr-o campanie intitulata „Saracia distruge omenia”, desfasurata la nivel national.

Mentionam ca Asociatia MicNews este organizaţie nonguvernamentală, care timp de 7 ani de activitate social-filantropica, a dezvoltat proiecte sociale pentru diferite categorii de persoane aflate in dificultate, precum: copii aflaţi în situaţii de risc, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, tineri cu dizabilităţi sau persoane fără un loc de muncă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top