EXCLUSIV: Donatorii lui Ciolos, teapa de 9 milioane euro!

Iata ca, in loc sa-si frece mainile dbucurie ca statul paralel si-a bagat coada mult mai vartos decat pana acum in bucataria interna a principalului partid de guvernamant, liderii Opozitiei au propriile belele pe cap. Iar daca activistii useristi nu mai stiu pe unde sa se mai tavaleasca pe jos pentru a se apropia in vreun fel de pragul psihologic al unui scor electoral din doua cifre, Ludovic Orban, care oricum nu-si revenise din lovitura in moalele capului primita dla SRI prin raspunsul de bun simt dat DIICOT-ului in dosarul ”marii tradari nationale” s-a trezit acum supus unei ”orgii” rar intalnite in chiar propriu-i partid, fiind victima unei ”duble penetrari”. Pentru ca, prin trezirea din adormire a lui Crin Antonescu si Vasile Blaga, ca sa nu mai vorbim de recenta reevaluare din justitie a lui Daniel Motreanu, pana si Orban e constient ca, pana la urma, tot va trebui sa-si gaseasca si el un loc dmunca stabil.

Insa adevarata lovitura a propulsarii in cursa pentru alegerile europarlamentare a lui Crin Antonescu a fost resimtita din plin de Dacian Ciolos. Cel care trage acum ponoasele umflarii artificiale din sondajele de opinie, parte integranta a unui plan international de strangere de fonduri pentru sustinerea logistica, daca sustinere populara tot nu are, a Miscarii Romania Impreuna. Iar din cate reiese din informatiile intrate in posesia noastra, structurrile contrainformative romanesti- cel putin partea lor nationalista- nu doar ca au monitorizat atent reteaua prin care s-ar fi pompat sume mari de bani printr-un circuit girat de chiar Monica Macovei, dar chiar ar fi identificat plati efective pentru ”aripa bruxelleza” a aliantei civico-politice-tehnocrate, totalul acestora cifrandu-se undeva la nu mai putin de 9 milioane de euro. Numai ca ”donatorii” externi care au fost atrasi in aceasta cursa contracronometru a revenirii la guvernare a unei echipe tehnocrate impuse de Bruxelles prin prezentarea a tot felul de sondaje de opinie triumfaliste si-au cam pierdut rabdarea.

61558110 Donatorii lui Ciolos, teapa de 9 milioane euro!

Monica Macovei risca sa nu mai ”pupe” Parlamentul European

Parlamentul European Donatorii lui Ciolos, teapa de 9 milioane euro!Si dupa ce s-au convins ca actualul Guvern nu mai poate fi daramat in strada cum s-a promis au inceput sa puna intrebari si de ce ”partidul lui Ciolos” inca nu este inscris legal. Iar cum procesul de la Tribunalul Bucuresti pentru inscrierea Miscarii Romania Impreuna este supendat de peste o luna, pana ce se vor judeca apelurile de la Curtea de Apel Bucuresti pe interventii in nume propriu ale lui Catalin Berenghi, donatorii progresisti au inceput deja sa ceara raspunsuri pentru ce au platit in avans suma de 9 milioane de euro pentru un partid care risca sa nu fie inscris legal la tribunal pentru alegerile europarlamentare. Iar prima luata la intrebari este chiar Monica Macovei, cea care astfel are o grija in plus ca-si mai poate sui sacii in caruta bruxellleza, ea urmand a candida pe locul doi pe lista Miscarii Romania Impreuna, imediat dupa Dacian Ciolos!

Explodeaza pe 10 octombrie

Exista o parte importanta a sistemului care nu doar ca nu a aderat la principiile si beneficiile statului paralel, dar chiar a continuat sa-si faca treaba, identificand pe linie contrainformativa drept unul din cele mai mari pericole la adresa sigurantei nationale reteaua ONG-urilor finantate de George Soros. Iar asa dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma a fost intocmita chiar o lista cu bursierii retelei sorosiste care acum sunt raspanditi in nenumarate functii cheie ale unor institutii vitale ale statului roman.

usr Donatorii lui Ciolos, teapa de 9 milioane euro!

Miscarile lui Crin Atonescu si Vasile Blaga le dau frisoane USR-istilor

blaga Donatorii lui Ciolos, teapa de 9 milioane euro!crin Donatorii lui Ciolos, teapa de 9 milioane euro!Iar parte a acestei misiuni se spune la varful sistemului ca ar fi intocmirea recenta a unui raport incendiar in care s-ar sustine ca pentru ”inchegarea” Miscarii Romania Impreuna, ca si pentru sustinerea altor grupari din reteaua sorosista, majoritatea dintre ele conduse mai mult sau mai putin la vedere de ”macovisti” pur si simplu radicalizati ar fi fost stranse din donatii externe nu mai putin de 9 milioane de euro. Iar succesul acestei operatiuni despre care se spune ca ar fi fost girata personal de catre Monica Macovei, cea care viseaza la prinderea unui nou loc caldut in Parlamentul European pentru urmatorii ani s-ar datora imbrobodelii donatorilor externi cu cifrele pur si simplu ”umflate” ale unor sondaje de opinie comandate si platite pe masura. Tot din banii donatorilor, bineinteles, care in cele din urma par insa sa se fi dumirit ca au cam fost trasi pe sfoara si inca pe plata lor. Iar pe langa devoalarea acestui plan, in anumite medii se susoteste tot mai intens in ultima vreme ca pentru a se da un semnal puternic si o lovitura decisiva aliantei dintre Dacian Ciolos si Monica Macovei, in spatiul public urmeaza sa se ”scurga” documente care ar proba cum au fost alimentate anumite conturi ale unor firme si fundatii, multe dintre ele pe ”filiera franceza” cu sume uriase de bani, aceste ”oficine” responsorizand apoi, la randul lor, tot felul de miscari hastagiene din Romania.

sala Donatorii lui Ciolos, teapa de 9 milioane euro!

Procesul Miscarii Romania Impreuna, blocat la Curtea de Apel

Mai mult decat atat, este avansata chiar si o data concreta, 10 octombrie, imediat dupa organizarea ”referendumului pentru familie”, cand aceste documente vor fi detonate public, urmand a afecta astfel o buna parte a clasei politice actuale.

Macovei, lasata pe drumuri

Iata insa ca lucrurile se complica serios prin intrarea in cursa pentru alegerile europarlamentare a unor ”grei” precum Vasile Blaga si mai ales Crin Antonescu, care pot readuce o parte importanta a vechilor nuclee dure din actualul PNL la cabinele de vot. Ceea ce inseamna un adevarat dezastru pentru USR sau Miscarea Romania Impreuna, daca platforma lui Ciolos chiar ajunge sa fie inregistrata legal pana atunci. Insa situatia e ”groasa” rau si pentru Monica Macovei, cea care ar fi urmat sa candideze pe locul doi al listei Miscarii Romania Impreuna, primul loc fiind adjudecat de Dacian Ciolos. Numai ca pana si propriile sondaje, de aceasta date ”pe bune” ale ”puilor de bruxellezi” din politica romaneasca arata ca USR si MRI nu ar avea sanse sa ”ciupeasca”pragul electoral si sa intre in Parlamentul European doar daca se unesc si candideaza impreuna. Iar cum aceasta prognoza dateaza dinainte de miscarea strategica a lui Crin Antonescu si Vasile Blaga, chiar ca ”donatorii” despre care se spune ca ar fi bagat deja 9 milioane de euro cam au de ce sa-si piarda rabdarea. Ca si Monica Macovei de altfel, aceasta riscand mai mult decat oricand sa ramana  pe drumuri, politic vorbind  si sa nu mai mandatul ”salvator” de la Bruxelles…

Autor: Catalin TACHE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top