EXCLUSIV Blestemul familiei «regelui varicelor». Medicul Abu Baker a murit la doi ani după fratele său

Doi celebri esteticieni din aceeaşi familie de doctori s-au stins din viaţă la distanţă de doar doi ani unul de celălalt. Mohammad Abu Baker, cunoscut drept „Regele Varicelor, a murit în toamna lui 2017 după o operaţie la inimă, iar ieri a pierdut lupta pentru viaţă fratele său, Abu Baker, şi el unul dintre plasticienii vedetelor.

 

Vestea morţii le-a dat fiori reci vedetelor de la noi care au trecut prin mâna lui Abu Baker, una dintre ele fiind Adriana Bahmuţeanu. Vedeta Antena 1 i-a cunoscut bine atât pe regele varicelor, cât şi pe fratele său decedat recent. Cu regret, bruneta a transmis un mesaj de condoleanţe familiei plasticianului.

„Drum bun în lumină, domnule doctor Abu Baker! Ai fost un om minunat și un medic extraordinar! Am râs, am plâns împreună și am avut parte de cel mai bun tratament și cele mai bune sfaturi de la tine! Regret enorm ca ai plecat dintre noi atât de repede, atât de devreme și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! Dumnezeu sa te odihnească! Condoleanţe familiei!”, a notat Adriana Bahmuțeanu pe Facebook. Anunţul vedetei a fost confirmat şi pe pagina reţelei sociale a regretatului medic. „Cu regret și durere în suflet vă anunțăm trecerea în neființă a domnului Doctor Baker Abu Baker! Vă așteptăm să îi fiți aproape pe ultimul său drum și să ne rugăm împreună pentru sufletul său! Ceremonia de înmormântare va avea loc, 05.04.2019, la ora 13:30, la Moscheea Alquds Masjid, Strada Fabrica de Gheață Nr. 17, Sector 2, București. Înhumarea se va desfășura la cimitirul Străulești 2, Șoseaua Odăii 471, Sector 1, București, la ora 15:30. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul publicat pentru apropiaţii medicului.

Mohammad Abu Baker a murit în 2017 după o operaţie la inimă

Celebrul doctor Mohammad Abu Baker, cunoscut drept „Regele Varicelor” în România, a murit, în 2017,la o clinică din Iordania după ce se operase la inimă. Apropiaţii lui susţin că doctorul slăbise destul de mult în ultima vreme tocmai din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top