EXCLUSIV: Andrei, un băiat bolnav de cancer, lăsat fără banii strânşi din donaţii pe Facebook

Andrei Curcă, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Constanţa, diagnosticat cu o formă extrem de gravă de cancer, a rămas fără banii donaţi pe Facebook de oamenii impresionaţi de povestea lui şi care au dorit să îl ajute.

Familia şi prietenii lui Andrei au apelat la o tânără, tot din Constanţa, care are deschis un cont bancar în Italia şi care are astfel posibilitatea de a iniţia o strângere de fonduri pe Facebook.

Strângerea de fonduri s-a desfăşurat foarte bine, astfel că sute de oameni au donat pentru Andrei, însă toţi banii au ajuns în contul bancar din Italia al iniţiatoarei, respectiv Florentina Gavrilă.

Potrivit regulamentului strângerilor de fonduri pe Facebook, orice donaţie făcută în cadrul unei strângeri de fonduri este transferată după şapte zile.

Până în prezent, oamenii au donat în contul iniţiatoarei, dar în numele lui Andrei, aproximativ 7.500 de euro.

‘Andrei este cu moralul la pământ’

Totuşi, întreaga sumă de bani a intrat în contul tinerei din Constanţa, însă nu au ajuns la familia tânărului bolnav de cancer.

“Desi campania a fost deschisa pe data de 23 ianuarie a.c. aceasta fiinta cu chip de om, nu a virat in conturile lui Andrei nici un cent, facem cunoscut faptul ca Andrei s-a deplasat la Istanbul pentru primele investigatii, interventie si chimioterapie, din banutii personali, cheltuindu-se suma de aproximativ 9000 de euro! O somam public ca are la dispozitie 24 de ore sa vireze banii lui Andrei oferiti cu titlu de donatie de fiecare dintre dvs.care ati dorit sa ii fiți alaturi! Demaram toate procedurile legale in vigoare, am sesizat deja autoritati din Romania și Italia! Andrei este cu moralul la pamant si va rog pe toti sa ii fiti alaturi cu incurajari si ganduri de bine!”, se arată într-o postare pe pagina ‘Salvaţi-l pe Andrei!’.

Florentina Gavrilă, tânăra care a deschis strângerea de fonduri în numele lui Andrei, a declarat că tânărul din Constanţa îşi va primi banii în scurt timp.

Acesta este cel de-al doilea caz în care tânăra din Constanţa este acuzată că a iniţiat strângeri de fonduri în numele unor persoane bolnave şi nu a transferat banii primiţi din donaţii.

blob:https://observator.tv/de2838f9-f878-4a9c-9716-71a99ed7e145

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top