E oficial! “Penalul” Pietro Scepchin declarat NEVINOVAT în afacerea Pietro Construct!

Autor: Narcis Violeta

In urma cu cativa ani o avalanșă de plângeri penale sa năpustit asupra propietarului firmei Pietro Construct, în care acesta era acuzat că a înșelat mai mulți clienți din calitatea de administrator al societății Pietro Construct.

Pietro Scepchin susține că în realitate erau mici diferenduri de natură comercială, care puteau fi rezolvate pe cale amiabilă sau in cel mai rau caz in procese civile. Scopul a fost clar, defăimarea mea si a companiei pe care o detin, iar în spatele acestei campanii de manipulare a opiniei publice au stat mai mulți oameni din industria jocurilor de noroc.
In urma cu aproximativ un an, Sorin Constantinescu și Attila Torok care “lucra din spate”, în urma unor articole aparute in mass media, pe tema unui miting organizat de Gameslot, au pornit o amplă campanie de defaimare atât la adresa mea cat si la adresa Pietro Construct, pagubele fiind de ordinul sutelor de mii de euro.
Astăzi după tot circul asta, am decis să îl acționez in instanță pe acest individ, Sorin Constantinescu cat si toate publicațiile care au facut afirmații calomnioase  la adresa mea cat si la adresa firmei pe care o detin.
Pagubele sunt mari, i-ar in această situație am cerut avocatului meu sa i-a in calcul inclusiv instituirea sechestrului asigurator pe întreg patrimoniul prezent si viitor al domnului Constantinescu.
In toate ordonanțele date de procurori eu sunt nevinovat, cu toate acestea in fața opinie publice eu sunt promovat ca fiind un impostor si escroc, susține Pietro Scepchin
Si de Doru Gheorghiu începe să imi fie umpic “milă”. Domnul, aproape ca se află într-o situație asemănătoare cu cea a lui Sorin Constantinescu . Eu am o înregistrare telefonică, de vreo doi ani cu domnul si pe care o tin cu grijă intr-un seif, pe un stick si in care domnul Gheorghiu, aproape plângând imi spune la telefon ca isi  retrage plângerea făcută  împotriva mea si in care ma acuza ca as fi pretins nu știu ce sume de banii pentru a nu continua anumite demersuri. In înregistrarea telefonică domnul mai recunoaște și faptul că a fost pus de Sorin Constantinescu sa faca treaba asta. In realitate e o înscenare, ca multe altele  făcută fara cap. Doar atata i-a dus mintea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top