DOCUMENTE BOMBĂ DESPRE DAN CRISTIAN POPESCU – VICEPRIMARUL SECTORULUI 2

În Sectorul 2 al capitalei se dă la DNA. Radu Cristescu, îl acuză  Dan Cristian Popescu, de fapte de corupţie petrecute în perioada 2002-2004, când acesta era angajat al primăriei sectorului 2 ca director al Direcţiei de Urbanism – Serviciul Publicitate, actual Viceprimar al Sectorului 2.

Am făcut denunţul împotriva actualului viceprimar  la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, pentru corupţie, la data faptelor angajat al Primăriei Sectorului 2. Dan Cristian Popescu a semnat 80 de autorizaţii de construire şi de urbanism, 80, în fals, neavând drept de semnătură” .

2 3

Ulterior celor declarate luni de Radu Cristescu, candidat PMP, primarul Sectorului 2, Mihai Toader, vine cu precizări care confirmă cele menționate de  candidatul PMP. Mihai Toader, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, a scris pe Facebook: “In urma solicitarii unui ONG, facuta in baza Legii 544/2001 (Legea liberului acces la informatii de interes public), am pregatit transmiterea documentelor cerute, constatand personal pentru prima data urmatoarele aspecte: Domnul Dan Cristian Popescu in prezent viceprimar al sectorului 2,  a lucrat in Primaria Sector 2, directia de Urbanism, biroul de autorizare publicitate in fuctia de inspector. In aceasta calitate a intocmit si semnat documente privind certificate de urbanism si autorizatii de constructii pentru panouri publicitare, inclusiv asa cum s-a aratat in presa, pentru societatea EUROMEDIA GROUP S.A. Am constatat cu surprindere, fara a fi expert in domeniu, ca documentele intocmite de catre Dl. Popescu au semnaturile evident diferite de la un document la altul, mai mult chiar, semnatura din dreptul domnului Dan Cristian Popescu si cele din dreptul sefului de serviciu, par a fi facute de aceasi mana intr-o incercare stangace de a parea diferite. Articolele de presa aparute pe aceasta tema se pare ca au investigat intr-adevar posibila comitere a unei infractiuni de fals si uz de fals in forma continuata de catre domnul Dan Cristian Popescu. Va asigur ca toate aceste inscrisuri si acte vor sta la dispozitia celor indreptatiti sa faca cercetari. Masura inlaturarii acestuia din functie pe motive disciplinare s-a facut probabil atunci cu indulgenta fata de un tanar functionar care a dat impresia ca nu stia cat de grave sunt faptele lui.” , scrie Mihai Toader,  pe Facebook.

Reporterii ziarului AtacdeBucuresti.ro a venit joi cu documente care atestă falsul și le publică pe Facebook. Acesta spune: “Am intrat în posesia documentelor care atestă falsul grosolan al fostului deputatului la primăria sectorului 2 unde se vede clar cum a falsificat zeci de semnături în numele doamnei Adriana Bagdasar. Vă rog, urmăriţi cu atenţie semnăturile din dreptul doamnei Bagdasar şi veţi constata cât de diferite sunt pe fiecare document semnat de Dan Cristian Popescu, în lipsa acesteia! Şi încă ceva, priviţi cum semnătura lui D.C. Popescu din dreptul doamnei arhitect seamănă foarte bine cu a lui, din grabă sau presat de timp s-a dat singur de gol. Si mai are curajul să candideze la primăria pe care a escrocat-o?! Fac un apel către DNA, către toate autorităţile statului să ia măsuri de urgenţă şi să retragă această candidatură a unui infractor de drept comun.”

ATACDEBUCURESTI:  a scris despre afacerea Euromedia:

Promotie_Euromedia-900x444O jumătate din panotajul stradal din România, o piaţă totală de 30 de milioane de euro pe an, a fost preluată politic cu un an înainte de alegeri, scria în 2013 Gandul.info. Toţi marii jucători internaţionali care intraseră pe piaţa din România în primele trei companii de outdoor s-au retras, acestea fiind preluate fie de investitori interni, fie de un offshore cipriot, mai scria ZiarulScandal.ro.

Cine sunt investitorii din umbră? Este vorba, pe de o parte de Sebastian Ghiţă (PSD), sub influenţa căruia se află Euromedia şi Affichage România, primele două companii, însumând peste 40% din piaţă, dar şi despre Vlad Moisescu şi Dan Cristian Popescu (n.red-acum Viceprimarul sectorul 2), recent cooptaţi în PDL, prin fuziunea acestuia cu ILR şi FC, mai arată reporterii atacdebucuresti. 

Dan Cristian Popescu are experiență în publicitate. A fost director pe New Business la News Outdoor (2006-2007) și a fost director general al companiei Imperial Media.

La începutul anilor 2000, a lucrat în administrația publică, la departamentele de publicitate: director adjunct la Direcția de Publicitate a Primăriei Municipiului București (1999 – 2001) și coordonator la Biroul Autorizare Publicitate la Primăria Sectorului 2 (2002-2004).

Contactat de AtacdeBucuresti.ro, Dan Cristian Popescu nu a comentat informațiile din piața de publicitate.

Cum comentați informațiile potrivit cărora George Nicolaie vă reprezintă pe dvs? “Nu comentez”, a declarat parlamentarul. “George Nicolaie este un prieten de-al meu. Am avut multe proiecte împreună, dar în trecut”, a menționat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top