Detalii groaznice în cazul copiilor batjocoriţi în centrul de plasament de la Periş. Directoarea ştia totul

Acuzaţii grave la un centru de plasament din Periş! Doi copii ar fi fost abuzaţi sexual de mai mulţi colegi mai mari. Scenele ar fi fost chiar filmate de unul dintre abuzatori. Mai grav este că directoarea centrului nici măcar nu ar fi anunţat Poliţia. Părinţii spun că au aflat întâmplător prin ce-au trecut copiii lor.

Abuzurile s-ar fi întâmplat chiar în Centrul de Plasament, unde, imediat după masa de prânz, în miezul zilei, mai mulţi adolescenţi, suspecţi acum, ar fi fortat doi colegi mai mici să întreţină relaţii sexuale cu ei.

Abia aseară s-a dat alarma, după ce unul dintre copiii abuzaţi i-ar fi dezvăluit totul unui bărbat din sat. El a făcut denunţul. Deşi ar fi ştiut de incident, directoarea centrului din Periş nu ar fi anunţat pe nimeni.

ALEXANDRU ENACHE, avocat:
Gravitatea este că aceşti copii sunt bolnavi. Directoarea centrului de plasament, care ştia de acum 2 săptămâni de incidente, a încercat să ascundă lucrurile astea.

Nici măcar cei de la protecţia Copilului nu au ştiut nimic.

Aseară, toţi cei implicaţi au fost luaţi de anchetatori pentru audieri. La Poliţie au venit imediat câteva rude şi mai mulţi avocaţi.

Suspectul minor şi-ar fi recunoscut fapta pe care o regretă, a declarat avocatul lui.

IONUŢ, fratele acuzatului: 
Nu mi-a zis nimic. Am fost anunţat de sora mea că l-a luat poliţia. Nu mi-a zis nimic şi asta vreau să aflu. 

Fratele celui suspectat că a filmat scenele cumplite a venit şi astăzi să îl vadă şi să-i ceară explicaţii.

IONUŢ, fratele acuzatului: 
Acum au luat copiii să îi ducă prin spate? De ce ne ascundem? Vreau să-i iau de tot acasă. Mai am încă doi fraţi aici. Încă un frate şi o soră. 

Până acum, nimeni nu a fost reţinut. Şi nimeni nu este acuzat în acest dosar. Se fac cercetări. Şi la Poliţie şi la Protecţia Copilului. Până la finalizarea lor, autorităţile au despărţit victimele de presupuşii agresori, pe care i-au mutat în centre diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top