Dacă vă mai întrebați ce mai face Ovidiu Nemeș: Este bine merci, vinde în București bijuterii exclusiviste din Africa!

Imediat după alegerile locale din 2016, după ce PNL a pierdut fotoliul la Primărie, infractorul Ovidiu Nemeș s-a făcut nevăzut cu totul, deși în campania electorală striga întruna „Sighetenii mei, nu vă voi părăsi niciodată!”.

O perioadă de timp nimeni nu a mai știut cu ce se ocupă acest infractor: se auzeau tot felul de zvonuri, cel mai credibil a fost cel conform căruia acesta ar fi cumpărat cu banii din retrocedări mine de diamante prin Africa de Sud și Sierra Leone.

Nu știm dacă acest zvon este adevărat, însă este cert că fostul TIR-ist se ocupă cu bijuterii. Și nu orice fel de gablonțuri de badoc sau plastic, ci dintre cele mai exclusiviste: un nou brand pe care l-a numit Balisarda, având mai multe magazine și expoziții de bijuterii prin București.

Practic, din banii cu care a plecat din Sighet, și-a tras magazine de bijuterii la prețuri umflate de unde cumpără toate fufele de pe Dorobobanți și pițipoancele unor politicieni corupți din România.

Reamintim că Ovidiu Nemeș este condamnat definitiv într-un dosar de corupție (dosarul „Avocații”) și își așteaptă sentința în cel de-al doilea dosar (dosarul „Parcometrele”). Totodată, există o anchetă a DNA în curs privind modalitatea prin care familia Nemeș, împreună cu încă alte două persoane, au reușit să primească de la stat suma de 21 milioane de euro cu titlu de despăgubiri pentru câteva terenuri retrocedate. DNA suspectează că aceste retrocedări s-au efectuat cu acte false.

Suntem convinși că Ovidiu Nemeș stă destul de liniștit, chiar dacă este posibil să mai primească cel puțin o condamnare cu închisoare, având în vedere că tătucul Dragnea va veni cu amnistia și grațierea. Poate, chiar Irinuca lui Dragnea, a trecut de la caprele sale la bijuterii exclusiviste de la Balisarda.

Halal justiție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top