Cine a întâmpinat-o pe Maria Grapini cu flori la Otopeni după prestația jenantă de la Bruxelles când a vrut să fure la voturi și a fost mustrată în plen pentru lipsă de respect (VIDEO)

În ciuda faptului că a fost în centrul mai multor episoade jenante în Parlamentul European în această săptămână, europarlamentarul Maria Grapini a fost întâmpinată cu flori la sosirea pe Aeroportul Otopeni. Cel care a considerat că trebuie să facă acest gest este Mihai Căldăraru, Președinte al Asociației MicNews.

Audierea Laurei Codruța Kovesi i-a oferit prilejul perfect Mariei Grapini să iasă în evidență iar cu episoade care nu fac cinste deloc României. Mai întâi, a fost criticată marți direct în plenul Parlamentului European pentru lipsă de respect privind felul în care formula întrebările pe care dorea să i le adreseze candidei pentru funcția de procuror-șef european. (Detalii AICI)

Apoi, europarlamentarul a fost episodul unui alt moment penibil la numărarea voturilor în Comisia LIBE. Grapini a fost surprinsă de europarlamentarul Judith Sargentini (Grupul Verzilor) cum “a sărit” cu numărătoarea un vot dat în favoarea fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:  Maria Grapini,   Laura Codruta Kovesi
https://www.facebook.com/mihai.caldararu.75/videos/245790646373141/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top