Cel mai mare traficant de droguri din Spania a fost capturat intr-un mod incredibil! Ce GAFA a putut sa faca

Francisco Tejon, liderul traficului de hasis dintre Maroc si Spania, era cautat de mai bine de doi ani de catre autoritatile spaniole. El si fratele sau conduceau o organizatie responsabila pentru tranficul de hasis din toata zona de sud a Spaniei. In urma cu doi ani, frantele lui Francisco a fost prins in urma unei operatiuni in care au fost confiscate 145.000 de kg de hasis plus alte 11.700 kg de cocaina, desfasurata pe toata durata anului 2017.

Francisco Tejon a reusit sa scape insa si a fost dat disparut pana acum, cand in mod inexplicabil a aparut in videoclipul unui cantaret cubanez din Spania. Mai mult, clipul a fost filmat in fata casei unde Francesco si gasca sa de traficanti organizau orgii recunoscute in toata Spania. El coboara dintr-un Bentley si intra la o petrecere, acolo unde il asteapta sampanie scumpa si femei imbracate sumar, semn ca faptul ca este urmarit de politie nu-i afecteaza cu nimic stilul de viata.

Clipul s-a viralizat rapid si a fost sters, insa politistii au reusit sa-i dea de urma lui Francesco, iar acesta s-a predat in cele din urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top