Cei doi frați în vârstă de 23 de ani din Baltimore, Maryland, US, s-au născut cu numele de Jaclyn și Jennifer Grafe în anul 1995, dar amândoi poartă acum numele de Jack și Jace. 

Au crescut într-o familie conservatoare de creștini și au plâns multe nopți pentru faptul că simțeau că s-au născut cu un sex diferit decât cel pe care simțeau că îl au. Pentru mult timp, ei au ținut secret identitatea de gen pe care o au și unul față de celălalt.

Ambii frați sunt absolvenți ai justiției penale care lucrează în cadrul organelor de forță și și-au recunoscut transsexualitatea la vârsta de 18 ani. Ei trec acum împreună prin tranziție, potrivit unilad.co.uk.

Gemenii care trăiesc acum în Monroe, Georgia, au început să ia testosteron în luna aprilie a anului 2017 și au trecut prin operația de mastectomie anul acesta, în luna august.

Din luna septembrie, Jack și Jace au fost recunoscuți ca bărbați și li s-a permis să-și schimbe datele de pe actele de identitate.

Transsexualitatea se caracterizează printr-o identificare puternică și persistentă cu celălalt gen. Persoanele care se nasc așa simt că sunt victime ale unui accident biologic și sunt închise într-un corp care nu se potrivește identității lor de gen.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top