Breaking. Operatorul Game World a fugit cu banii jucătorilor!?

Breaking News. Operatorul Game World a fugit cu banii jucătorilor!?

Zeci de plângeri au început să curgă la Asociația consumatorilor de jocuri de noroc Gameslot din partea jucătorilor, care inainte de închiderea operatorului au rămas cu tichetele neîncetate in urma cash out-urilor !

Noi din pacate nu putem face mare lucru pentru jucători. Tot ce am facut pana acum a fost sa ii indrumam catre sediul operatorului din bulevardul Tudor Vladimirescu iar în situația în care nu reusesc sa rezolve problema acolo sa se adreseze cu plangere scrisă catre ONJN.
Din ce stim noi, domnul Attila Torok Manager Game World București Mall, a fugit  in Ungaria. Este posibil sa fi fugit cu banii jucătorilor!
Dar chiar si asa le recomandăm jucătorilor sa stea calmi, întrucât banii vor fi recuperați din  fondul de garantare a castigurilor pus la dispoziția statului de către operator.
Totuși in situatia in care Game World, nu a fugit cu banii jucătorilor, asa cum se aude in piață, le solicitam public, sa afișeze pe propriul site, modalitatile prin care jucători isi pot revendica câștigurile, sustine Pietro Scepchin Președintele Asociației Gameslot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top