BREAKING NEWS: Protest Piața Victoriei. Mii de oameni sunt acum în stradă: ”Abrogați, apoi plecați!”

Articol realizat de Mihai Căldăraru

Protest Piața VictorieiMai multe organizații civice, politicieni din opoziție și cetățeni revoltați și-au anunțat participarea la protestul care începe duminică, de la ora 18.00, în Capitală. Manifestația este îndreptată împotriva ultimei OUG care modifică legile justiției, ordonanță care i-a scos în stradă și pe magistrați. 

Jandarmeria Capitalei anunță că pentru organizarea manifestației din Piața Victoriei nu au fost respectate condițiile legii adunărilor publice în vigoare și precizează că în spațiul public au apărut mai multe informații false referitor la numărul jandarmilor trimiși în zonă. Mesajul integral al Jandarmeriei în articolul de aici.

”Sunt niște probleme cu justiție pe care unii politicieni le au de rezolvat”, a spus protestatara.

”Sperăm că va fi altfel. Vom ieși în stradă pentru a trage un semnal de alarmă către guvernanți”, a spus un alt protestatar.

UPDATE: Proteste au loc și la Cluj, Iași, Brașov, Sibiu, Timșoara, Arad, Satu Mare, Brăila și în mai multe orașe din țară.

UPDATE: Pe un bloc din Piata Victoriei a fost proiectat mesajul “Asta este țara noastră, nu este moșia voastra”. De asemenea, a fost proiectat mesajul „Dragnea, la pușcărie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top