Breaking News: Media News Press a intrat in propietatea Asociatiei Gameslot.

Potrivit unui comunicat transmis de Asociația Gameslot această anunță că a finalizat inca de la inceputul lunii ianuarie procedurile de preluare a grupului de presa Media News care includ 46 de site-uri de știri în domenii diverse, de la politica până la business si jocuri de noroc.

Gameslot, noul propietar Media News, anunță că va muta redacția tuturor brandurilor media la casa presei începând cu 15 martie.

In prezent, din motive tehnice, care au survenit ca urmare schimbării proprietarului si unei părți din  echipa,  grupul media funcționează doar la o capacitate de 10 %, dar până în 15 martie, până ne vom pune la puct cu toate problemele tehnice cat si cele legate de echipă, ajunge la 100%, susține Pietro Scepchin Președinte Asociația Gameslot

Media news press Tv pe online 

Potrivit aceluiași comunicat, media news press va începe să emită online începând cu luna aprilie.

Am luat o parte din echipamente, urmează să le achiziționam si pe restul. Vorbim de o televiziune in adevăratul sens al cuvântului, v-om avea jurnaliști acreditați in mai toate instituțiile statului si vom difuza cel puțin 6 emisiuni, in direct cu  5 apariții pe saptamana si alte 5 cu o apariție pe săptămână, dintre care una va avea ca principal subiect, domeniul jocurilor de noroc, la toate acestea se mai adaugă și o nouă echipă de circa 25 jurnaliștii, unii dintre aceștia fiind extrem de cunoscuți, anunță Gameslot, propietarul Media News.

Grupul Media News va emite pe cablu

In viitorul apropiat ne propunem să intrăm cu o televiziune pe cablu. Nu stim exact in acest moment dacă va fi Media News Press sau alta. Suntem in discuții cu  propietari a doua  televiziuni care in prezent emit pe cablu, încercăm să cumpărăm una din ele. Dar până nu se concretizează ceva, este prematur să discutăm acum de asa ceva. In orice caz, Gameslot urmărește intrarea pe cablu, susține președintele Gameslot

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top