BREAKING NEWS: Dosar soc: Voodoo la DNA!

De parca nu ar fi fost de ajuns bulibaseala cvasigeneralizata in care se zbate Justitia din Romania de prea multa vreme, iata ca pragul coborarii in ”mocirla umana” va fi dus si mai jos, printr-un nou scandal de-a dreptul halucinant, care tocmai ce este pe cale sa explodeze. Pentru ca deja sunt stranse declaratii pentru a fi detonate atat la Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, dar si in instanta, atunci cand la un viitor termen se va cere anularea marturiilor luate unor inculpati cu nume prin metode considerate de catre aparatorii acestora drept ”tortura psihica”. Iar cum este vorba despre un dosar cu ramificatii complexe si personaje care oricum au asigurat tam-tam-ul mediatic necesar la momentul potrivit pentru ”strangerea surubului” si inculparea ”tintelor in miscare”, nu ramane de anticipat decat ca va iesi un ”circ” mai mare decat oricand.

Pentru ca, pur si simplu, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, o ditamai procuroarea din cadrul structurii centrale a Directiei Nationale Anticoruptie urmeaza sa fie acuzata nici mai mult nici mai putin decat ca ajunsese sa apeleze la ritualuri voodoo in timpul audierilor din biroul sau. Unde, sub privirile stupefiate pana si ale ofiterilor de politie judiciara si-ar fi terorizat suspectii infigand ace in fotografiile in care se regaseau rude, persoane apropiate sau legaturi de afaceri, insinuand astfel ca le poate face rau si aresta si pe toate acestea! Bineinteles, asta doar daca suspectul nu ar accepta sa faca denunturile cerute! Iar pentru ca povestea sa fie si mai halucinanta, in cadrul anumitor audieri s-ar fi facut trimitere si la colaborarea organelor de ancheta penala cu anumite vrajitoare! Si iata cum, dupa ce au facut unul dintre primele- dar si ultimele- dosare beton in cazul judecatoarelor de la Tribunalul Bucuresti, Antonela Costache si Viorica Dinu, intre timp condamnate definitiv dupa ce ar fi devenit dependente de serviciile unor ghicitoare, unii dintre procurorii anticoruptie par a fi cazut la randul lor in pacatul magiei negre…

Condamnari pe zatul de cafea!

A trecut ceva vreme de cand un scandal monstru zguduia Justitia din Romania, convingandu-i pe multi ca Directia Nationala Anticoruptie ramane ”ultima solutie” pentru curatirea acestei ”cloace” din magistratura. Culmea este insa ca, iata, dupa atata timp, lucrurile au luat-o rau de tot pe aratura si, la randul lor, tocmai procurorii DNA au ajuns la randul lor sa fie acuzati de aceleasi fapte ca si judecatoarele pe care le arestau intr-un spectaculos caz de luare de mita.02 03qwq Dosar soc: Voodoo la DNA!Este vorba despre rechizitoriul in care mai multe judecatoare de la Tribunalul Bucuresti au fost identificate ca apeland la serviciile unor vrajitoare, detalii despre aceste cazuri aparand inclusiv in declaratiile unor martori sau chiar in interceptarile realizate de DNA cu sprijinul SRI si prezentate in instanta. Iar un astfel de caz este cel al judecatoarelor Antonela Costache si Viorica Dinu, care au fost condamnate definitiv la inchisoare la 7 si 6 ani de inchisoare. Dincolo insa de luarea propriu-zisa de mita de care au fost acuzate cele doua judecatoare, ramane de remarcat ca in cadrul procesului un martor a declarat ca le-a cunoscut pe Costache si pe Dinu ”pe fondul interesului acestora de a li se ghici in carti”. Apoi, in cazul recent al unei alte judecatoare, chiar apararea din instanta a subliniat ca ”exista martori care captau atentia si prietenia unor magistrati, cu motivarea ghicitului in carti, in zatul de cafea, care aflau detalii din viata personala a acestora, aveau acces in birourile judecatorilor si asistau la discutii purtate intre magistrati”. Mai mult decat atat, s-a justificat aceasta practica prin faptul ca judecatoarea ”a avut o problema emotionala, ajungand sa se duca la ghicitoare”. Iar dependenta altor judecatoare de ghicit era atat de accentuata incat credulitatea a mers pana acolo incat judecatoarea Antonela Costache ar fi sunat-o pe vrajitoarea la care apela frecvent, chiar in ziua in care mascatii si procurorii  DNA descinsesera la domiciliul sau, mirandu-se cum de nu i-a iesit in zatul de cafea ”ca or sa vina astia peste mine”?0asa2 03 Dosar soc: Voodoo la DNA!Iar astfel de judecatori imparteau dreptatea si tineau in propriile maini destinele atator oameni, incat multi romani au rasuflat usurati la pronuntarea sentintelor definitive. Fara sa stie insa ca, nu peste multa vreme se va ajunge la situatia de a sari din lac in put!

Ace in poze!

Si iata ca recentele declaratii ale unor inculpati arata ca practicile magiei negre nu doar ca nu au disparut din magistratura, dar, dupa judecatoare, ele ar fi fost preluate si de catre unii procurori. Iar cel mai stupefiant caz este cel al acuzelor aduse unei procuroare DNA despre care incep sa se stranga informatii ca ar fi fortat mana suspectilor sa recunoasca faptele de care erau acuzati sau sa depuna denunturi impotriva unor apropiati prin desfasurarea unui ritual morbid. Astfel ca, dupa cum sustin sursele noastre, respectiva procuroare ar fi folosit fotografii inclusiv obtinute in urma unor operatiuni de filaj care ramane de vazut daca au fost efectuate pe protocoale, pe mandat sau ”la liber” pentru a le intinde pe masa, sub ochii celui inculpat. Dupa care ace erau infipte in diverse parti ale corpurilor persoanelor vizate, operatiune insotita de comentarii sarcastice si amenintatoare gen ”ia sa vezi acum cum isi ia mandat” sau” daca o intep mai sus poate mai iese peste cativa ani”! Iar pentru ca scandalul sa nu fie ingropat inca din fasa, victimele imitarii practicilor voodoo spera sa convinga instantele de judecata sa permita audierea altor persoane care au asistat la asemenea ”tehnici de interogare” care nu i-ar fi trecut prin cap nici macar celebrului ”Mircea ”Portocala” Negulescu de la Ploiesti, indiferent de calitatea oficiala actuala a acestora.

Autor: Catalin TACHE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top