BREAKING:  Dosar de cercetare penală pe numele Florentinei Gavrilă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Florentina Gavrilă, tânăra acuzată că şi-ar fi însuşit banii din donaţiile destinate unor persoane foarte grav blonave, a făcut un anunţ neaşteptat în emisiunea Acces Direct, moderată de Simona Gherghe.

Tânăra din Constanţa a fost invitată în emisiune pentru a-şi susţine punctul de vedere.

Florentina Gavrilă a închis conturile pentru donaţii, o parte din bani se întorc către donatori

Tânăra a făcut un anunţ neaşteptat în emisiunea Simonei Gherghe, precizând că, în urma acuzaţiilor că ar fi furat banii din donaţii şi că nu vrea să-i mai transfere familiilor, a închis conturile în care oamenii trimiteau banii.

Florentina Gavrilă precizează că o sumă de aproximativ 10 mii de euro se va întoarce către donatori în urma închiderii conturilor, această sumă reprezentând donaţii în aşteptate sau în curs de finalizare, pentru care Facebook încă nu finalizase procedurile de transfer.

“Banii au intrat 29.000 de euro, pentru că eu am închis conturile, după ce am văzut ce se scrie despre mine pe Facebook. Le-am închis la amândoi şi diferenţa de la 29.000 de euro, până la 39.000 care s-au strâns pe platformă, restul de 10.000 de euro se vor duce înapoi la donatori automat. Restul de bani nu se vor vira”, a precizat Florentina Gavrilă. VIDEO AICI.

Tânăra a precizat, tot în timpul emisiunii, că toţi banii obţinuţi până în momentul închiderii conturilor se vor transfera în cel mai scurt timp familiilor pentru care au fost organizate donaţiile. Ea a precizat că o parte din bani a fost deja transferată către mai mulţi beneficiari.

Florentina Gavrilă, cercetată penal pentru înşelăciune

Polițiștii constănțeni informează că au demarat activitățile în urma unei plângeri înregistrate pe numele tinerei din Constanţa și au deschis un dosar de cercetare penală pe numele Florentinei Gavrilă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor și a situației de fapt, urmând a se dispune măsurile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top