Avocatul familiei Luizei: “este posibil să fie omorâte și tranșate, iar o parte dintre rămășite să fie arse”. „Vom vedea lucruri care vor întoarce pe dos România. Veți fi șocați”

Cazul “monstrului” din Caracal este departe de a fi rezolvat. În fiecare zi apar noi indicii şi sunt formulate noi ipoteze în ceea ce priveşte dispariţia celor două tinere, scriu cei de la a1.ro

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a adus noi informații în cazul dispariției celor două adolescente din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. “Sunt atât de multe lucruri de descoperit încât veți fi șocați”, spune Pop.

Într-o declarație citată de Antena 3, bărbatul mai afirmă că nu exclude faptul că există posibilitatea ca cele două fete să fie deja ucise.

„Sperăm să fie în viață, dar din solicitatea noastră și din ceea ce cred eu este posibil să fie omorâte și tranșate, iar o parte dintre rămășite să fie arse. Vor fi lucruri care vor întoarce pe dos România dacă nu și mai mult, când va ieși la suprafață ce s-a găsit astăzi și se va găsi. Vom vedea de ce s-au întrerupt cercetările șase zile. Îi mulțumesc domnului procurorului general deoarece s-a implicat personal. Sunt atât de multe lucruri de descoperit încât veți fi șocați”, a precizat avocatul pentru Antena 3.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top