Autorul viralului “Copiii referendumului”, chemat LA POLIŢIE. 13 parlamentari îi cer socoteală

”Vă învităm să vă prezentaţi în data de 6.11.2018, orele 8:30, la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, în vederea clarificării tuturor aspectelor referitoare la obiectul sesizării unui grup de 13 parlamentari cu privire la clipul intitulat ”Copiii referendumului”. Aşa sună invitaţia pe care a primit-o Robert Tiderle, fondatorul agenţiei Papaya Advertising, cel care a lansat viralul inspirat din ”Povestea slujitoarei”, în care prezintă un scenariu distopic al restaurării unui model medieval al ”familiei tradiţionale”.

”13 penali din parlament vs o agenţie de publicitate. Până marţi o să număr minutele”, glumeşte Tiderle pe Facebook, făcând referire la invitaţia primită de la Poliţie.

Fondatorul agenţiei Papaya Advertising, care a lansat videoclipul ”Copiii referendumului”, postează pe pagina sa de Facebook nota prin care este convocat la Inspectoratul General al Poliţiei Române, ca urmare a unui memoriu adresat de un grup de 13 parlamentari, care au reclamat clipul “Copiii referendumului”.

”Ca urmare a sesizării înregistrată sub nr. 1432028/2018 în evidenţele Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, ce are ca obiect memoriul adresat de un grup de 13 parlamentari cu privire la clipul intitulat ”Copiii referendumului” realizat de SC Papaya Advertising SRL vă invităm să vă prezentaţi în data de 6.11.2018, orele 8:30, la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, situat în (…), în vederea clarificării tuturor aspectelor referitoare la obiectul sesizării (aceste v-a fost adus la cunoştinţă cu ocazia convorbirii telefonice purtată la această dată). Totodată, vă solicităm să aveţi asupra dumneavoastră actul de identitate şi înscrisuri pe care le apreciaţi utile/relevante în clarificarea obiectului sesizării”.

Convocarea este semnată de un comisar-şef de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top