Attila (Otto) Torok Managerul “botniță” de la Game World București Mall, acuzat de hotie.

După un eșec răsunător în fața Asociației Gameslot, în care cunoscutul asasin economic, Attila Endre Torok, managerul Game World București Mall, a încercat, fără succes, să secatuiasca Asociația Gameslot, printr-o șmecherie litigioasa, cu nici mai mult nici mai puțin de 50.000 de ron, acesta încearcă prin orice mijloace sa îngradeasca libertatea de exprimare a membrilor Asociației Gameslot.

Grupul de presa intact a primit deja o notificare din partea acestuia.

Domnul Attila Torok este disperat, nu mai poate nenoroci oamenii in liniste din cauza noastră, vrea sa ne puna botniță la gură cu orice preț, NU va reuși . Din ce am înțeles și eu de la niste amici comuni, din banii pe care spera sa ii câștige de la noi dorea să își cumpere cavou la cimitirul bellu din capitală. Faptul că se gândește să își cumpere loc de veci, nu e nimic anormal, domnul deja are o vârstă la care, e normal si firesc sa te gândesti si la astfel de achiziții, plus că din ce am înțeles are si ceva probleme de sanatate. Probabil l- au ajuns blestemele clienților lui, anormal este modul in care a încercat să obțină banii, susține Pietro Scepchin Președinte Asociația Gameslot.

Hotie la Game World București Mall

Domnul asta cred ca confunda Asociația Gameslot cu Asociația Joc Responsabil. Toată averea acestuia a fost obținută prin tot felul de invarteli, unele la limita legii altele in afara ei. La Gameslot nu merge cu hoția. Intrebati-l pe individul asta cam cu cati bani a prejudiciat clienti Game World București Mall in vremea in care la 1000 de pucte pe card puteai extrage un tichet carea avea valoare minima 100 de ron si maximă 5000 de ron. Escrocul asta a uitat cand dadea tichetele de 5000 de ron cu dedicatie din birou ?, chiar asa nu ii e umipic rusine ? . Eu înțeleg ca mai fură, ca asta e viata, dar nu bagi mana până la cot. Nu ?, dezvăluie Pietro Scepchin .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top