ASOCIATIA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI SI PROTECTIEI SOCIALE a lansat ziarul AtacdeBucuresti.ro si AtacdeHunedoara.ro ziarul tau de investigatii de pe net!

AtacdeBucuresti si AtacdeHunedoara, este alternativa online a ştirilor de pe net şi nu numai.

Este locul unde utilizatorii găsesc stirile neprelucrate, care nu au fost prezentate cititorilor.

AtacdeBucuresti si AtacdeHunedoara.ro este un portal de ştiri video ce funcţioneaza cu ajutorul jurnalismului cetăţenesc.

Este site-ul care îndeamnă comunitatea să se implice activ, să prezinte ştiri nefiltrate şi necosmetizate despre România reală.

Astfel, AtacdeBucuresti.ro si AtacdeHunedoara.ro este site-ul unde utilizatorii sunt reporteri şi comentatori, unde orice persoană care are o ştire, a surprins un eveniment, o discuţie, un abuz, un fapt de viaţă, poate încărca ceea ce consideră relevant sub formă de fişiere video sau fotografii, folosind computerul sau telefonul mobil.

Utilizatorii AtacdeBucuresti.ro si AtacdeHunedoara.ro pot testa şi urmări impactul ştirilor pe care le-au uploadat, urmărind traficul şi comentariile pe care le generează, iar cea mai vizualizata ştire va fi premiată săptămânal cu 400 RON. Mai mult decât atât, cele mai interesante materiale ale utilizatorilor videonews.ro vor fi preluate şi difuzate pe site-ul atacdebucuresti.ro si atacdehunedoara.ro.

De asemenea, A.E.D.O.P.S. invită utilizatorii să trimită sugestii pentru îmbunătăţirea site-ului pe adresa ziarulatacdebucuresti.ro@gmail.com sau să posteze comentariile direct pe site-ul atacdebucuresti.ro si atacdehunedoara.ro .

Pe atacdebucuresti.ro si atacdehunedoara.ro sunt disponibile informaţii din categoriile: România, investigatii, Dezvaluiri, Anchete, Social, Politică, Externe, Meteo, Sport, Monden, Fun, Comunitate, iar membrii site-ului pot adăuga tag-uri, selecta fişierele favorite şi îşi pot face prieteni.

Atacdebucuresti.ro si atacdehunedoara.ro ? ziarul tau de pe net? este cel mai recent proiect al Asociatiei Europene a Drepturilor Omului si Protectiei Sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *