ALERTĂ Mai mulți consilieri cer ședință CGMB pentru schimbarea lui Aurelian Bădulescu

Mai mulți consilieri generali au semnat, vineri, un convocator pentru o ședință extraordinară, pe 27 februarie, pentru schimbarea din funcție a viceprimarului Aurelian Bădulescu, document înregistrat la secretariatul general al Primăriei Municipiului București.

”Am depus astăzi (vineri – n.r.) la secretariatul general al Primăriei Municipiului București un convocator semnat de 22 de consilieri generali, prin care se convoacă ședința extraordinară în data de 27 februarie, ora 11, pentru schimbarea viceprimarului și alegerea unui alt viceprimar”, a declarat pentru MicNews consilierul general Orlando Culea (PSD).

El a mai spus că a dorit să înregistreze documentul și la Direcția de asistența tehnică și juridică a CGMB, dar a fost refuzat.

”Îi atrag atenția doamnei Mariana Brot, directoarea acestei direcții, că nu trebuie să-și folosească fruncția de director al acestei direcții pentru protejarea anumitor persoane și să nu intre în jocurile politice. Ceea ce a făcut dumneaei este un abuz. Nu este normal să refuze un consilier atunci când vrea să depună documente la această direcție”, a mai spus Culea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top