Afacerea de milioane a unui român cu legitimații false FBI și CIA

Kaarst.  Un eveniment recent a fost cel al unui bărbat, care a încercat să pătrundă înarmat în Comandamentul pentru Pregătire Navală Nucleară din Carolina de Sud, prezentând o legitimație falsă a Agenției pentru Securitate Internă.

Un alt român celebru în SUA este hackerul Guccifer (Marcel Lazăr Lehel) acuzat a spart conturile mai multor personalităţi americane, printre care foştii secretari de stat americani Colin Powell şi Hillary Clinton. Guccifer a fost extrădat de către autoritățile române și pentru faptele sale riscă o condamnare la 50 de ani de închisoare

În urma arestării a mai multor persoane prinse cu legitimații false FBI și CIA, autoritățile americane au ajuns la concluzia că un cetățean român ar fi capul unei rețele de falsificare de acte FBI și CIA.
Robert C. în vârstă de 34 de ani, vindea legitimațiile pe internet sub protecția unei așa-zise firme “Master Equipment”, iar plățile erau încasate prin Western Union și PayPal. Firma nu a dus lipsă de clienți și afacerea a decurs fără probleme timp de 5 ani, fapt pentru care se vehiculează că încasările sunt uriașe.

În acest moment, Interpol a emis pe numele său un mandat de arestare și extrădare. Aceștia sunt de părere că românul se ascunde în Germania, mai ales că cele mai multe transporturi de legitimații s-au făcut, prin curier, din orașul german .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top